Ajankohtaista

Sivustoa päivitetty

Cimson henkilöstöpalveluiden web-sivuilla on uusi ja raikkaampi ilme. Kuvia on lisätty ja tekstejä viilattu. Sivustomme palvelee nyt entistä paremmin niin yritysasiakkaita, kuin työnhakijoitakin. Me ollaan se parempi rekryfirma. Uudet kuvat ideoi ja toteutti Petra Veikkola.

Rekrytointi Henkilöstövuokraus Se parempi rekrytoija Cimson


Tutustu Cimson-blogeihin

Cimson-konsernilla on yhteinen alusta blogeja varten. Siellä julkaistaan kirjoituksia mm. työnhakuun, työllistymiseen ja yrittäjyyteen liittyen. Blogit löytyvät osoitteesta https://cimson.fi/

Cimson Blogi vinkit työnhakuun


Kokemuksia: Ihan järjettömän sujuva rekrytointiprosessi! – Tämän helpommalla ei yritys voi päästä!

Olemme koonneet joitakin saamiamme asiakaspalautteita ja työntekijäpalautteita sivuillemme. Voit lukea kokemuksia näiden linkkien kautta.

Cimson rekrytiimi yhteystiedot rekry henkilöstövuokraus


Cimson Henkilöstöpalveluiden kasvu jatkui

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n kolmas tilikausi päättyi 30.6.2019. Liikevaihto kasvoi edelliseen tilikauteen verrattuna 27%. ”Olemme saaneet uusia asiakkaita ja palkanneet lisää työvoimaa. Myös rekrytointipalveluiden kysyntä on kasvanut. Uutena tuotteena olemme tuoneet markkinoille PK-yrityksille maksuttoman Työllistä Taidolla -konsultointipalvelun. Kiinnostus palvelua kohtaan on ollut suurta”, kertoi toimitusjohtaja Mika Lallukka. Cimson Henkilöstöpalvelut Oy kuuluu jo lähes 30 vuotta suomalaista työelämää kehittäneeseen valtakunnallisesti toimivaan Cimson-konserniin.

Cimson - se parempi rekryfirma rekrytointi henkilöstövuokraus konsultointi


Mika Lallukka HPL-uutisissa

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtajan Mika Lallukan haastattelu luettavissa HPL-uutisista. Henkilöstöpalveluyritysten liiton hallituksen jäsenet esittelyssä. Lue haastattelu tästä

Mika Lallukka Cimson Henkilöstöpalvelut Oy toimitusjohtaja HPL Henkilöstöpalveluyritysten liitto rekrytointi vuokraus paljain jaloin


Kannattaako töitä hakea kesällä?

”Kyllä kannattaa. Suomessa on monilla paikkakunnilla ja toimialoilla pulaa työvoimasta. Se tarkoittaa sitä, että rekrytoinnit ovat täydessä käynnissä myös kesäaikaan. Nyt on myös tärkeää jättää avoimia hakemuksia henkilöstöpalvelualan yrityksiin, koska työvoimahallinnon CV-netti ei ole enää käytettävissä”, totesi Cimson Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Mika Lallukka. Keskusteluissa mukana myös Mervi Turunen Cimson Koulutuspalveluista. Cimsonille avoimen hakemuksen voit lähettää tästä linkistä.

Cimson Henkilöstöpalvelut Cimson Koulutuspalvelut Rekrytointi rekry rekytointivinkki kesä vinkki


Cimson toivottaa hyvää kesää!

Cimson Henkilöstöpalveluiden rekrytiimi toivottaa hyvää kesää! Lomailemme heinä-elokuussa vaihtelevin aikatauluin. Saat meihin kuitenkin tarvittaessa yhteyden toimiston puhelimen 050 321 0637 kautta.

Meitä voi seurata myös somessa:
Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIN

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy Rekrytointi Rekrytointitiimi Mika Lallukka Henkilöstövuokraus Työllistä taidolla


Cimson auttaa yrityksiä työllistämään

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on valittu TE-toimiston sopimuskumppaniksi neuvomaan pienyrityksiä työllistämiseen ja työn hankkimiseen liittyvissä kysymyksissä.

”Työllistä Taidolla -hankkeessa tarjoamme maksutonta konsultti- ja asiantuntija-apua pienyrityksille, jotka suunnittelevat työntekijöiden palkkaamista tai vaikka vuokratyön käyttöä”, kertoo toimitusjohtaja Mika Lallukka.

Palvelu käynnistyy 15.5.2019 ja jatkuu ainakin vuoden 2020 loppuun. Palvelun aikana on tarkoitus kehittää noin 3.000 yrityksen työllistämisvalmiuksia. Lue lisää palvelusta ja hakeudu mukaan.

Linkki Cimsonin Työllistä Taidolla – sivuille
https://cimsonhp.fi/tt/

Yhteistyössä TE-palvelut ja Cimson Henkilöstöpalvelut, Työllistä taidolla -hanke, maksutonta työllistämisneuvontaa pienyrityksille

Työllistä taidolla Cimson Henkilöstöpalvelut


Mika Lallukka HPL:n hallitukseen

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Mika Lallukka on valittu henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) hallitukseen 7.5.2019.

Henkilöstöpalveluyritysten liitto (HPL) edustaa reilua 300 henkilöstöpalvelualan yritystä. Liiton jäsenyritykset tuottavat monipuolisia henkilöstöpalveluita, kuten HR-, rekrytointi- ja vuokrauspalveluita, työllisyys- ja muutosturvapalveluita, valmennus- ja koulutuspalveluita ym. HPL on Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäsen. HPL täyttää 30 vuotta vuonna 2019.

Toimitusjohtaja Mika Lallukka Cimson Henkilöstöpalvelut Oy nimitettiin Henkilöstöpalvelualan liiton HPL hallitukseen


Kaipaatko uusia haasteita?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme täällä ja hae itsellesi sopivaa tehtävää. #rekry #rekrytointi #avointyöpaikka #uusityö

Rekrytointi #rekrtytointi #rekry #uusityö #avointyöpaikka


Ihan järjettömän sujuva rekrytointiprosessi! – Tämän helpommalla ei yritys voi päästä!

Hyvää asiakaspalautetta ja asiakaskokemuksia on ilo lukea. Lue sinäkin: Mitä asiakkaat sanovat Cimson Henkilöstöpalveluista

Henkilöstövuokraus Helsinki Tampere


Henkilöstöpalvelualan kasvu jatkui 2018

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) TOP 20 liikevaihtotiedustelun mukaan alan liikevaihto oli vuoden 2018 loppupuolella alkuvuoteen verrattuna kasvanut yhdeksän prosenttia. Edellisvuoden heinä-joulukuusta kasvua oli kuusi prosenttia. Alan tärkeimmät palvelut ovat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut ja ulkoistuspalvelut. Lue lisää HPL:n tiedotteesta

Henkilöstöpalvelut Henkilöstövuokraus Rekrytointipalvelut Rekry Cimson Henkilöstöpalvelut HPL


Sopiiko vuokratyö minulle?

Lue lisää vuokratyöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista blogistamme: Minäkö vuokratyöhön?.

Henkilöstövuokraus vuokratyö sopiiko vuokratyö minulle rekrytointi


Millaiseen yritykseen henkilöstövuokraus soveltuu?

Viisi kysymystä henkilöstövuokrauksesta. Voisiko henkilöstövuokraus sopia meidän yrityksellemme? Todennäköisesti kyllä. Henkilöstövuokraus on nykyaikainen, joustava ja kustannustehokas tapa hankkia yritykselle työvoimaa. Lue lisää blogistamme.

Sopiiko henkilöstövuokraus yrityksellesi? #rekry #rekrytointi #henkilöstöpalvelut #henkilöstövuokraus


Cimson Henkilöstöpalvelut jatkaa kasvuaan

Cimson Henkilöstöpalvelut on vahvassa kasvussa sekä rekrytoinnissa, että henkilöstövuokrauksessa. Tampereen uusi toimipiste on avattu Crazy Townissa osoitteessa Rautatienkatu 21 B. Kuvassa takarivissä vasemmalta rekrytointikonsultit Juha Metso ja Jukka-Pekka Haataja Tampereelta. Toimitusjohtaja Mika Lallukka ja eturivissä vasemmalta rekrytointikonsultit Anna Lähteenmäki ja Mona Sandström Helsingistä. Yhteystiedot löydät täältä.

Cimson Henkilöstöpalvelut rekrytointi henkilöstövuokraus Juha Metso Jukka-Pekka Haatakja Mika Lallukka Anna Lähteenmäki Mona Sandström Tampere


Hyvää uutta vuotta!

Kiitoksia kuluneesta vuodesta! Onnea ja menestystä vuodelle 2019!

Onnea ja menestystä vuodelle 2019! Cimson Henkilöstöpalvelut Oy rekrytointi Henkilöstövuokraus Helsinki Tampere


Uusi toimipiste Tampereelle

Cimson Henkilöstöpalvelut avaa uuden toimipisteen Tampereen keskustaan 2.1.2019. Toimipiste sijaitsee vanhassa Postitalossa aivan Tampereen rautatieaseman vieressä. Osoite on Rautatienkatu 21 B. Samoissa tiloissa toimii myös Crazy Town -yritysyhteisö.

”Ajatuksenamme on tuoda joustavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut kasvuyritysten luokse ja helposti saavutettaviksi. Lisäksi sijaintimme keskellä Tamperetta hyvien liikenneyhteyksien ja pysäköintimahdollisuuksien äärellä on erinomainen asia kaikkien asiakkaidemme ja työnhakijoiden kannalta.”, kertoo Cimson Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Mika Lallukka.

Rekrytointi Henkilöstövuokraus Tampere Rautatienkatu Crazy Town


Hyvää joulua!

Cimson Henkilöstöpalveluiden väki toivottaa hyvää joulua!

Hyvää joulua! Toivottaa Cimson Henkilöstöpalvelut Helsinki Tampere Henkilöstövuokraus Rekrytointi


Palvelut jouluaikana

Cimson Henkilöstöpalvelut palvelee asiakkaitaan myös jouluaikana. Toimistomme ovat kiinni joulupyhinä 24-26.12.2018 ja 1.1.2019. Muutoin tavoitat meidät normaalisti.

Palvelemme myös jouluna #rekry #henkilöstövuokraus


Hyvä luottoluokitus!

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy sai Bisnodelta hyvää luottokelpoisuutta osoittavan AA-luottoluokituksen. Olemme Henkilöstöpalvelualan liiton (HPL) jäsen ja kuulumme Luotettava Kumppani -yritysten joukkoon. Yrityksemme tilaajavastuulain mukaiset tiedot voit tarkistaa tilaajavastuu.fi-sivuston kautta. Pikatarkastuksen voit tehdä tästä.


Korko Matching Cafe

Cimson Henkilöstöpalvelut on mukana Korko Matching Cafe rekrytointi- ja verkostoitumistapahtumassa Helsingissä maanantaina 19.11. klo 13-16. Lisätietoja löydät Facebook-sivultamme.

Avoimet työpaikat henkilöstövuokraus rekrytointi


Megarekryssä tavataan!

Cimson Henkilöstöpalvelut on mukana Vantaan Megarekryssä. Energia Areena, Rajatorpantie 23, Vantaa. Torstaina 25.10. klo 10-14. Kiitos kaikille osallistuneille!

Rekrytointi Henkilöstövuokraus Helsinki Vantaa Tampere


Cimsonin nettipalvelu uudistui ja somenäkyvyys kasvoi

Cimson Henkilöstöpalvelut on uudistanut ja laajentanut nettipalveluaan osoitteessa cimsonhp.fi. Sivuilla kerrotaan entistä enemmän henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluistamme. Lisäksi palvelussa näkyy avoimet työpaikat sekä valtakunnallisesti, että paikkakunnittain. Työnhaku on sivuston kautta entistä helpompaa. Olemme myös avanneet uusia somepalveluita ja löydymme seuraavista kanavista: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter. Liity seuraajaksemme myös somessa.

avoimet työpaikat henkilöstövuokraus rekrytointi suorahaku cimsonhp.fi Cimson henkilöstöpalvelut


Palvelemme nyt myös Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toiminta on laajentunut myös Jyväskylään. Toimimme samoissa tiloissa konsernin tilitoimiston, Cimson Yrityspalvelut Oy:n kanssa. Jyväskylään on keskitetty myös henkilöstöpalveluiden hallinto ja laskutus.

Rekrytointi Rekrytointipalvelu Henkilöstövuokraus Avoin työpaikka Työtä Työpaikkoja Cimson Henkilöstöpalvelut - askel parempaan


Cimson Henkilöstöpalvelut vahvassa kasvussa

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toinen tilikausi päättyi 30.6.2018. Liikevaihto kasvoi edelliseen tilikauteen verrattuna 318% ja yritys teki plusmerkkisen tuloksen. ”Olemme lisänneet resurssejamme Tampereella ja lokakuun lopulla myös Helsingissä aloittaa uusi rekrytointikonsultti. Tavoitteenamme on jatkaa kasvu-uralla”, kertoi toimitusjohtaja Mika Lallukka. ”Myös uusien toimipisteiden avaamismahdollisuuksia selvitetään.” Cimson Henkilöstöpalvelut Oy kuuluu jo lähes 30 vuotta suomalaista työelämää kehittäneeseen valtakunnallisesti toimivaan Cimson-konserniin.

Cimson Henkilöstöpalvelut logo rekrytointi henkilöstövuokraus


Työministeri Lindström vierailulla

Työministeri Jari Lindström vieraili Cimsonin Helsingin toimistolla 7.9.2018. Hän tutustui Cimson Koulutuspalveluiden työvoimakoulutukseen. Kuvassa Cimson koulutuspalveluiden aluejohtaja Heli Vehmas, ministeri Jari Lindström, ryhmän ohjaaja Leena Jalander sekä Cimson Henkilöstöpalveluiden Mona Sandström.

Cimson Henkilöstöpalvelut Helsinki vieraana työministeri Jari Lindström


Tampereen toimisto vahvistuu

Cimson Henkilöstöpalveluiden Tampereen toimistolla on rekrytointikonsulttina aloittanut 5.8.2018 Jukka-Pekka Haataja. Aikaisemmin hän työskenteli NJC-Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.

Rekrytointikonsultti Jukka-Pekka Haataja henkilöstövuokraus rekrytointi Tampere Pirkanmaa


Cimson Henkilöstöpalvelut palvelee koko kesän

Kesälomakaudesta huolimatta palvelumme yrityksille ja työnhakijoille ovat käytettävissä koko kesän. Voit jättää työhakemuksen normaaliin tapaan tai olla yhteydessä palvelunumeroomme 050 321 0637.

Cimson Henkilöstöpalvelut henkilöstövuokraus rekrytointi helsinki uusimaa mona sandström


Cimson Henkilöstöpalveluille uusi toimitusjohtaja

Cimson Henkilöstöpalveluiden uutena toimitusjohtajana on 5.3.2018 aloittanut Mika Lallukka. Aikaisemmin hän on toiminut eri yrityksien johtotehtävissä lähes 30 vuoden ajan. Viimeiset kuusi vuotta hän on työskennellyt Eilakaislan aluejohtajana. Henkilöstöpalveluiden aikaisempi toimitusjohtaja Juhana Lehtiö jatkaa Cimson Koulutuspalvelut Oy:n varatoimitusjohtajana.

Toimitusjohtaja Mika Lallukka Cimson Henkilöstöpalvelut henkilöstövuokraus rekrytointi suorahaku konsultointi

Avoimet työpaikat