Cimson Rekry

Me ollaan se parempi rekryfirma. Meille jokainen asiakas ja työnhakija ovat tärkeitä. Teemme asiat huolella ja pienilläkin asioilla on merkitys. Parhaiten toimintaamme kuvaavat sanat ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja laatu.

Tehtävämme on löytää yrityksellesi parhaat osaajat

Etsimme yrityksellesi parhaat osaajat eri tehtäviin. Cimson Rekry on rekrytointipalvelumme, jonka avulla voit helposti palkata vakituista työvoimaa. Cimson Vuokra on palvelumme erityisesti tilapäisiin työvoimatarpeisiin.

Cimson Rekry

Rekrytointipalvelumme auttaa osaajien etsinnässä ja löytämisessä. Hallitsemme työpaikkailmoittelun ja rekrytointiprosessin. Käytämme tarvittaessa apuna videohaastatteluja ja muita nykyaikaisia apuvälineitä.

Sen sijaan, että hoitaisit työntekijöiden etsimisen itse – voit ulkoistaa rekrytoinnin meille. Hakuajan päätyttyä esittelemme sopivat kandidaatit ja voit valita kenet palkkaat. Veloitamme ennalta sovitun palkkion onnistuneen rekrytoinnin jälkeen.

Cimson Vuokra

Kauttamme järjestyy joustava henkilöstövuokraus useille eri toimialoille. Kuten esimerkiksi teollisuuteen, rakentamiseen, kuljetuksiin, logistiikkaan, kauppaan, ravintola-alalle sekä myyntiin, asiakaspalveluun ja hallintoon. Tilaa työntekijä meiltä. Saat ammattitaitoisen henkilön käyttöösi juuri silloin, kun tarve on suurin. Toimimme nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

”Ihan järjettömän sujuva rekrytointiprosessi! Tämän helpommalla ei yritys voi päästä!”

Palvelumme ovat laadukkaita, tehokkaita ja olemme myös nopeita. Et myöskään maksa turhasta. Palvelumme on hinnoiteltu siten, että niitä hankkiessa tulee hyvä mieli. Kustannustehokkuus on päivän sana.

Rekrytointipalvelu #rekry #cimson

Kohti yhteistyötä? Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan mitä voimme tehdä yrityksesi hyväksi. Lähetä meille viesti tai soita.