Etätöitä ja asiakaspalvelua

Suomi on siirtymässä koronaviruksen takia poikkeustilaan epidemian hidastamiseksi. Samalla on kuitenkin tärkeää, että ihmiset käyvät töissä, saavat palkkaa ja yritykset toimivat. Näin pidetään yhteiskunta toiminnassa vaikeinakin aikoina ja mahdollistetaan kriisistä toipuminen sitten kun sen aika on.

Cimson Henkilöstöpalvelut jatkaa toimintaansa ja asiakaspalveluaan keskeytyksettä. Teemme etätöitä kotikonttoreilta. Pidämme asiakkaisiin, työnhakijoihin ja työntekijöihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla ja muilla viestintäkanavilla. Järjestämme asikastapaamisia etänä verkossa. Suurin osa työhaastatteluista toteutetaan videohaastatteluina varta vasten tähän tarkoitukseen suunnitellulla järjestelmällä. Videohaastatteluja olemme käyttäneet apunamme jo parin vuoden ajan myös normaaliolosuhteissa.

Mikäli tarvitset työntekijöitä, niin ota meihin yhetyttä. Autamme rekrytoinneissa ja myös vuokraamme työntekijöitä asiakastarpeiden mukaisesti. Palveluumme sisältyy tarvittaessa myös SHL-soveltuvuusarvioinnit. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä. Pienyrityksille kauttamme on saatavissa lisäksi maksutonta neuvontaa työn hankkimiseen ja työnantajana toimimiseen Työllistä Taidolla -projektin puitteissa.