Henkilöstövuokraus – työvoimaa palveluna
Rekrytointipalvelu – säästää aikaa ja vaivaa
Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Cimson Henkilöstöpalvelut – se parempi vuokrafirma

Cimson Henkilöstöpalvelut on erilainen henkilöstöpalveluyritys. Meille jokainen asiakas ja jokainen työnhakija ovat tärkeitä. Me teemme asiat huolella ja meille pienilläkin asioilla on merkitys. Parhaiten toimintaamme kuvaavat sanat ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja palvelun helppous. Yrityksemme arvot ohjaavat meidän jokapäivästä toimintaa. Ihmisten arvostus on yksi niistä.

Tarvitsetko työntekijän lyhyeksi vai pitkäksi ajaksi?

Henkilöstövuokrauksemme on työntekijöiden ohjaamista juuri sinne, missä tarve on suurin. Sinun aikaasi ei kulu hakuprosessiin. Etsimme tarvittavat työntekijät ja palkkaamme heidät puolestasi. Saat nopeasti ja joustavasti osaavaa työvoimaa.

Välitämme vuokratyövoimaa yrityksille ja olemme ammattitaitoisia ja asiansa osaavia rekrytoijia sekä työnantajia. Valtteinamme ovat nopeus, joustavuus, ajan tasalla olevat työnhakukanavat sekä laajat rekisterit työnhakijoista ja monipuoliset verkostot.

Henkilöstön lisäämistä suunniteltaessa kannattaa miettiä, otetaanko lisähenkilöt omille kirjoille vai olisiko heidät järkevämpää vuokrata. Toinen mietittävä asia on, löytyykö tarvittava osaaminen ja ammattitaito rekrytoinnin hoitamiseen omasta organisaatiosta vai tarvitaanko ulkopuolisen kumppanin apua. Erilaisia työnhakukanavia on niin paljon, että ulkopuolinen apu on joskus siksikin tarpeen.

Henkilöstövuokraus

Kauttamme järjestyy joustava henkilöstövuokraus useille eri toimialoille. Kuten esimerkiksi teollisuuteen, rakentamiseen, kuljetuksiin, logistiikkaan, kauppaan, ravintola-alalle sekä myyntiin, asiakaspalveluun ja hallintoon. Tilaa työntekijä meiltä. Saat ammattitaitoisen henkilön käyttöösi juuri silloin, kun tarve on suurin. Toimimme nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Henkilöstövuokrauksessa huolehdimme sopivan työntekijän etsimisestä ja palkkaamisesta. Vastaamme puolestasi kaikista työnantajavelvoitteista. Myös vuokratyöntekijöiden työterveydenhuolto kuuluu palveluihimme. Laskutamme vain vuokratyöntekijöiden yrityksellesi tekemästä työstä. Joustavaa ja kätevää – eikö totta. Säästät omaa aikaasi yrityksen liiketoimintaan rekrytoinnin huolien ja työnantajavastuiden kantamisen sijaan.

Henkilöstövuokraus on nykyaikainen ja tehokas tapa työvoiman hallinnoimiseksi. Henkilöstövuokraus sopii sekä pienille, keskikokoisille, että isommillekin yrityksille. Työvoiman tarve voi olla tilapäistä tai pysyvämpää. Myös moni kausiluontoinen työ teetetään nykyisin vuokratyövoimalla. Mikäli olet epävarma tilausten määrän kehityksestä tai liiketoiminnan kasvun nopeudesta – henkilöstövuokraus on silloinkin joustava ratkaisu. Vuokratyöntekijät tekevät työtä sopimuksen mukaisina aikoina, joko koko- tai osa-aikaisina työntekijöinä.

Henkilöstövuokrauksen tärkeimpiä etuja asiakkaalle ovat ajan ja resurssien säästö, työvoiman joustavuus sekä kustannustehokkuus.

Ota yhteyttä myyntiimme ja testataan miten vuokratyö voisi palvella juuri teidän yritystänne. Työvoimaa välitämme koko maahan.

Ulkoistuspalvelut

Ulkoistuspalvelut ovat henkilöstövuokrauksen jalostettu muoto. Ulkoistukseen sisältyy usein kokonaisvastuu, sijaisten järjestäminen ja myös tehtävien vaatima esimiestyö ja perehdytys. Tyypillisiä ulkoistuskohteita ovat aulapalvelut, puhelinvaihteen hoito ja jotkut asiakaspalvelutehtävät.

Esimerkkejä ulkoistuspalveluista:

  • Tuotantohenkilöstön ulkoistaminen
  • Aulapalvelut
  • Sihteeripalvelut
  • Vaihdepalvelut
  • Asiakaspalvelu
  • Taloushallinnon/ palkanlaskennan palvelut

Miksi Cimson?

Henkilöstöpalvelualan toimintaperiaatteet

Yhteyshenkilöt ja myynti