Henkilöstövuokraus – työvoimaa palveluna
Rekrytointipalvelu – säästää aikaa ja vaivaa
Tutustu myös konsultointi- ja ulkoistuspalveluihimme

Henkilöstövuokraus – millaista palvelua tarvitsette juuri nyt?

Tarvitsetko työntekijän vain osaksi päivää tai joustavasti juuri silloin, kun on tilausta, pidemmäksikin aikaa?

Henkilöstövuokrauksemme on täsmätekijöiden ohjaamista juuri sinne, missä tarve on suurin. Aikaa ei kulu hakuprosessiin. Parhaimmillaan henkilöstövuokraus tuottaa iloa pitkään ja kaikille: osaaja saa mielekkään työn ja työlle löytyy osuva tekijä.

Mikäli työ sujuu molemmin puolin hyvin, työntekijämme on myös mahdollista vakinaistaa yrityksen omille palkkalistoille.

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Henkilöstöpalvelualan yritykset sekä välittävät vuokratyövoimaa yrityksille että auttavat yrityksiä rekrytoimaan niille parhaat ja sopivimmat työntekijät. Henkilöstöpalveluyritykset ovat ammattitaitoisia ja asiansa osaavia rekrytoijia. Valtteinamme ovat nopeus, joustavuus, ajan tasalla olevat työnhakukanavat sekä laajat rekisterit ja verkostot niin työntekijöistä kuin työnantajistakin. Jo rekrytointia suunniteltaessa kannattaa miettiä, löytyykö tarvittava osaaminen ja ammattitaito rekrytoinnin hoitamiseen omasta organisaatiosta vai tarvitaanko ulkopuolisen kumppanin apua. Myös erilaisia työnhakukanavia on niin paljon, että ulkopuolinen apu on joskus tarpeen.

Henkilöstövuokraus

Kauttamme järjestyy joustava henkilöstövuokraus useille eri toimialoille. Kuten esimerkiksi teollisuuteen, rakentamiseen, kuljetuksiin, logistiikkaan, kauppaan, ravintola-alalle sekä myyntiin, asiakaspalveluun ja hallintoon. Tilaa työntekijä meiltä. Saat ammattitaitoisen henkilön käyttöösi juuri silloin, kun tarve on suurin. Toimimme nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Henkilöstövuokrauksessa huolehdimme sopivan työntekijän etsimisestä ja palkkaamisesta. Vastaamme puolestasi kaikista työnantajavelvoitteista. Myös vuokratyöntekijöiden työterveydenhuolto kuuluu palveluihimme. Laskutamme vain vuokratyöntekijöiden yrityksellesi tekemästä työstä. Joustavaa ja kätevää – eikö totta. Säästät omaa aikaasi yrityksen liiketoimintaan rekrytoinnin huolien ja työnantajavastuiden kantamisen sijaan.

Henkilöstövuokraus on nykyaikainen ja tehokas tapa työvoiman hallinnoimiseksi. Henkilöstövuokraus sopii sekä pienille, keskikokoisille, että isommillekin yrityksille. Työvoiman tarve voi olla tilapäistä tai pysyvämpää. Myös moni kausiluontoinen työ teetetään nykyisin vuokratyövoimalla. Mikäli olet epävarma tilausten määrän kehityksestä tai liiketoiminnan kasvun nopeudesta – henkilöstövuokraus on silloinkin joustava ratkaisu. Vuokratyöntekijät tekevät työtä sopimuksen mukaisina aikoina, joko koko- tai osa-aikaisina työntekijöinä.

Henkilöstövuokrauksen tärkeimpiä etuja asiakkaalle ovat ajan ja resurssien säästö, työvoiman joustavuus sekä kustannustehokkuus.

Ota yhteyttä myyntiimme ja testataan miten vuokratyö voisi palvella juuri teidän yritystänne. Työvoimaa välitämme koko maahan – palvelutoimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Miksi Cimson?

Henkilöstöpalvelualan toimintaperiaatteet

Yhteyshenkilöt ja myynti