Oletko palkkaamassa?

Meiltä saat asiantuntevaa neuvontaa rekrytointeihin ja henkilöstövuokraukseen liittyen. Autamme Sinua aina, kun olet palkkaamassa tai muuten hankkimassa työvoimaa. Neuvomme, ohjaamme ja opastamme.

Halutessasi hoidamme koko rekrytointiprosessin avaimet käteen -periaatteella. Meillä maksat vain tuloksista. Pienille yrityksille on tarjolla myös maksutonta neuvontaa Työllistä taidolla -hankkeen kautta.

Kuuntelemme tarpeesi ja teemme ehdotuksen toimintatavoista. Laadimme ja julkaisemme tarvittavat hakuilmoitukset sekä otamme hakemukset vastaan. Haastatteluja teemme kasvotusten, videohaastatteluina tai puhelimitse. Tarvittaessa käytämme valinnan tukena SHL-soveltuvuusarviointeja. Kauttamme voit rekrytoida tai vuokrata työvoimaa.

Pienille yrityksille on tarjolla myös maksutonta neuvontaa. Sen kustannukset maksaa TE-toimisto. Lue lisäää työllistä taidolla -palvelusta ja hakeudu mukaan.

Ota henkilöstöpalveluyritys mukaan työvoiman hankintaan. Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Usein henkilöstöpalveluyrityksen avulla saat avoimille työpaikoillesi laajan näkyvyyden ja sen myötä enemmän ja laadukkaampia hakemuksia.