Henkilöstövuokraus – työvoimaa palveluna
Rekrytointipalvelu – säästää aikaa ja vaivaa
Tutustu myös konsultointi- ja ulkoistuspalveluihimme

Rekrytointipalvelun sisältö

  • Teemme tarvekartoituksen ja valitsemme parhaan soveltuvimman rekrytointimallin
  • Haarukoimme työtehtävään soveltuvia hakijoita eri kanavia hyödyntäen
  • Analysoimme hakijoiden tekemän työnhakumateriaalin, käymme läpi suosittelijat ja referenssit sekä haastattelemme kandidaatit
  • Käytössämme on verkkopalvelu, jossa on mahdollista kartoittaa tarkasti hakijoiden osaamista ja soveltuvuutta työtehtävään
  • Mahdollisuus videohaastattelun tai -esittelyn tekemiseen
  • Soveltuvuusarvioinnit tarvittaessa
  • Ehdokkaan valinta: tuemme sovitusti asiakasta sopivimman osaajan valinnassa
  • Tuotamme raportin rekrytointiprosessista
  • Hoidamme työpaikkaa hakeneille henkilöille suunnatun viestinnän

Rekrytointipalvelut

Etsimme avoimeen työpaikkaasi osaavan ja ammattitaitoisen tekijän nopeasti ja joustavasti. Räätälöitävä palvelumme kattaa niin työntekijät, toimihenkilöt kuin johtotason rekrytoinnit. Tarvittaessa toteutamme myös suorahakutoimeksiantoja.

Tarvekartoituksen jälkeen määrittelemme hakusuunnitelman ja -aikataulun. Laadimme puolestasi työpaikkailmoitukset ja julkaisemme ne. Useimmiten ilmoitukset julkaistaan netin työpaikkasivustoilla. Erikseen sovittaessa myös lehtimainonta on mahdollista. Vastaamme hakijoiden kyselyihin ja otamme hakemukset vastaan. Haastattelemme potentiaaliset hakijat ja esittelemme heidät jatkohaastattelujasi varten. Autamme valinnoissa. Tarvittaessa kauttamme on saatavissa myös erilaisia henkilöarviointeja.

Rekrytointi voidaan toteuttaa anonyymisti, asiakkaan nimellä tai suorahakuna ilman erillistä ilmoittelua. Meillä on osaaminen ja ammattitaito löytää myös sellaisia potentiaalisia henkilöitä, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta työtä. Hakumenetelmät ja -laajuus sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Viime aikoina olemme rekrytoineet henkilöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin: myyjä, myyntipäällikkö, sähkömies, sähkötyön johtaja, toimitusjohtaja, konsultoiva myyjä, kokki, toimistosihteeri. Ammattinimikkeitä laidasta laitaan. Mikäli haluat tarjouksen rekrytointipalvelusta – ota yhteyttä myyntiimme. Toimimme valtakunnallisesti ja palvelutoimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Miksi Cimson?

Yhteyshenkilöt ja myynti