Henkilöstövuokraus – työvoimaa palveluna
Rekrytointipalvelu – säästää aikaa ja vaivaa
Asiantuntijapalvelut ja konsultointi

Cimson Henkilöstöpalvelut – se parempi rekrytoija

Cimson Henkilöstöpalvelut on erilainen henkilöstöpalveluyritys. Meille jokainen asiakas ja jokainen työnhakija ovat tärkeitä. Me teemme asiat huolella ja meille pienilläkin asioilla on merkitys. Parhaiten toimintaamme kuvaavat sanat ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja palvelun helppous. Yrityksemme arvot ohjaavat meidän jokapäivästä toimintaa. Ihmisten arvostus on yksi niistä.

Etsimme avoimeen työpaikkaasi osaavan ja ammattitaitoisen tekijän nopeasti ja joustavasti. Räätälöitävä palvelumme kattaa niin työntekijät, toimihenkilöt kuin johtotason rekrytoinnit. Tarvittaessa toteutamme myös suorahakutoimeksiantoja.

Tarvekartoituksen jälkeen määrittelemme hakusuunnitelman ja -aikataulun. Laadimme puolestasi työpaikkailmoitukset ja julkaisemme ne. Useimmiten ilmoitukset julkaistaan netin työpaikkasivustoilla ja sosiaalisessa mediassa. Erikseen sovittaessa myös lehtimainonta ja muu lisänäkyvyys on mahdollista. Vastaamme hakijoiden kyselyihin ja otamme hakemukset vastaan. Haastattelemme potentiaaliset hakijat ja esittelemme heidät jatkohaastattelujasi varten. Autamme valinnoissa. Tarvittaessa kauttamme on saatavissa myös erilaisia henkilöarviointeja.

Rekrytointipalvelun tyypillinen sisältö

 • Asiakasyrityksen tarpeen määrittely
 • Työpaikkailmoituksen laatiminen
 • Hakukanavien valinta ja ilmoituksen julkaisu
 • Tarvittaessa etsimme sopivia henkilöitä eri hakijakannoista
 • Hakijoiden kysymyksiin vastaaminen
 • Hakemusten vastaanotto ja käsittely
 • Haastattelut
 • Parhaiden hakijoiden esittely asiakkalle
 • Soveltuvuusarvioinnit tarvittaessa
 • Ehdokkaan valinta: tuemme sovitusti asiakasta sopivimman osaajan valinnassa
 • Hoidamme työpaikkaa hakeneille henkilöille suunnatun viestinnän

Cimson Henkilöstöpalvelut rekrytointi Henkilöstövuokraus Rekrytointikonsultti

Rekrytointipalvelut

Rekrytointi voidaan toteuttaa anonyymisti, asiakkaan nimellä tai suorahakuna ilman erillistä ilmoittelua. Meillä on osaaminen ja ammattitaito löytää myös sellaisia potentiaalisia henkilöitä, jotka eivät aktiivisesti etsi uutta työtä. Hakumenetelmät ja -laajuus sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Viime aikoina olemme rekrytoineet henkilöitä muun muassa seuraaviin tehtäviin: myyjä, myyntipäällikkö, sähkömies, sähkötyön johtaja, toimitusjohtaja, konsultoiva myyjä, kokki, toimistosihteeri, kaukolämpöasentaja, controller, kirjanpitäjä, palkanlaskija. Ammattinimikkeitä laidasta laitaan. Mikäli haluat tarjouksen rekrytointipalvelusta – ota yhteyttä myyntiimme. Toimimme valtakunnallisesti ja palvelutoimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Miksi Cimson?

Yhteyshenkilöt ja myynti