Tietoa meistä

Cimson Henkilöstöpalvelut – se parempi rekryfirma

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on perustettu 2016. Olemme suomalainen rekrytoija ja työnvälittäjä. Toimimme valtakunnallisesti. Kuulumme Cimson-konserniin, joka on palvellut suomalaista työelämää jo yli 30 vuoden ajan.

Me olemme se parempi rekryfirma. Meille jokainen asiakas, jokainen työnhakija ja jokainen työntekijä ovat tärkeitä. Me teemme asiat huolella ja meille pienilläkin asioilla on merkitys.

Parhaiten toimintaamme kuvaavat sanat ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja palvelun helppous.

Uutisia ja ajankohtaisia asioita yrityksestämme löydät täältä.

Yrityksille

Yrityksille tarjoamme asiantuntevia, joustavia ja innovatiivisia henkilöstöratkaisuja. Palveluihimme kuuluvat rekrytoinnit, suorahaku, konsultointi ja vuokratyö. Tarjoamme myös soveltuvuusarviointeja. Ohjaamme ja opastamme kaikissa työn hankkimiseen ja työnantajana toimimiseen liittyvissä kysymyksissä. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja erittäin kattavasti. Meillä ei myöskään pienemmät yritykset tai asiakastilaukset jää isompien jalkoihin.

Olemme keskisuuri henkilöstöpalveluyritys ja se antaa meille mahdollisuuden toimia ketterästi ja joustavasti. Räätälöimme palvelumme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Kokeile meitä ja yllätyt positiivisesti. Lue lisää palveluistamme yrityksille täältä

Työnhakijoille

Työpaikan vaihtajia ja työnhakijoita palvelemme veloituksetta. Hae avoimia työpaikkojamme tai jätä meille yelinen hakemus. Tarjolla on sekä toistaiseksi voimassa olevia, että määräaikaisia tehtäviä useilta eri aloilta ja paikkakunnilta. Suurin osa paikoistamme on rekrytointeja asiakasyrityksiimme.

Emme tee liukuhihnatyötä, vaan käsittelemme jokaisen hakemuksen yksilöllisesti. Palvelumme on luotettavaa ja luottamuksellista. Katso tästä avoimet työpaikkamme ja hae paikkaa. Voit myös jättää yleisen hakemuksen.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on Henkilöstöala HELA ry:n jäsen ja noudatamme alan toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita. Voit lukea periaatteet täältä.

Jos haluat kokea erilaisen ja rennomman rekrytointikokemuksen, valitse Cimson. Meidän kauttamme löydät parhaat osaajat ja kasvatat organisaatiosi potentiaalia.