Tietoa meistä

Cimson Henkilöstöpalvelut – se parempi rekryfirma

Cimson Henkilöstöpalvelut on erilainen henkilöstöpalveluyritys. Meille jokainen asiakas, jokainen työnhakija ja jokainen työntekijä ovat tärkeitä. Me teemme asiat huolella ja meille pienilläkin asioilla on merkitys.

Parhaiten toimintaamme kuvaavat sanat ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja palvelun helppous. Yrityksemme arvot ohjaavat meidän jokapäivästä toimintaa. Ihmisten arvostus on yksi niistä.

Uutisia ja ajankohtaisia asioita yrityksestämme löydät täältä.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) jäsen ja noudattaa alan toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita. Voit lukea periaatteet täältä.

Yrityksille

Yrityksille tarjoamme ensiluokkaista rekrytointipalvelua sekä korkealaatuista henkilöstövuokrausta. Ohjaamme ja opastamme kaikissa työn hankkimiseen ja työnantajana toimimiseen liittyvissä kysymyksissä. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti ja erittäin kattavasti. Meillä ei myöskään pienemmät yritykset tai asiakastilaukset jää isompien jalkoihin.

Tehtävämme on säästää asiakkaidemme aikaa, vaivaa ja rahaa. Meidän asiakkaana voit olla varma siitä, että teemme aina parhaamme, jotta löydämme avoimeen tehtävään oikeat henkilöt. Hinnoittelumme on reilua ja oikeudenmukaista. Hintoihin on sisällytetty kaikki kustannukset.

Olemme keskisuuri henkilöstöpalveluyritys ja se antaa meille mahdollisuuden toimia ketterästi ja joustavasti. Räätälöimme palvelumme juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Saamme erinomaista palautetta asiakkailtamme. Kokeile meitä ja yllätyt positiivisesti.

Lue lisää: Henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut ja konsultointi, sekä tietoa yrityksestämme. Yhteystiedot löydät täältä.

Työnhakijoille

Työpaikan vaihtajia ja työnhakijoita palvelemme veloituksetta. Hae avoimia työpaikkojamme tai jätä meille hakemus. Tarjolla on sekä toistaiseksi voimassa olevia, että määräaikaisia tehtäviä useilta eri aloilta ja paikkakunnilta. Osa paikoista on rekrytointeja asiakasyrityksiimme ja osa taas toteutetaan henkilöstövuorauksena, jolloin me toimimme työnantajanasi.

Emme tee liukuhihnatyötä, vaan käsittelemme jokaisen hakemuksen yksilöllisesti. Kohtelemme sinua hyvin ja kuuntelemme ajatuksiasi tulevaisuudestasi. Meillä kirjoitetaan pääasiassa pitkäaikaisia työsopimuksia kokopäiväisestä työstä. Usein vuokratoimeksiantojemme tähtäimessä on pysyvä pesti käyttäjäyrityksessä. Palvelumme on luotettavaa ja luottamuksellista. Katso tästä avoimet työpaikkamme ja jätä hakemus.