Tietoa meistä

hpl_logo-10-01

Cimson on luotettava ja nykyaikainen henkilöstöpalveluyritys

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on vastuullinen suomalainen henkilöstöpalveluyritys, jonka palveluita ovat henkilöstövuokraus, rekrytointi, hr-asioiden konsultointi ja työnvälitys. Toimimme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Olemme asiakaslähtöinen, luotettava, rehellinen ja ketterä toimija. Kauttamme on helppo työllistyä ja löytää työvoimaa. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Olemme vastuullinen palveluyritys: palvelemme sekä työnantajia että työntekijöitä parhaalla osaamisellamme niin, että kaikki voittavat. Cimson-konsernin toiminta työurien ja uraratkaisujen parissa on alkanut vuonna 1990. Jo tuolloin yksi isoimmista ajatuksista oli tehdä työtä, jonka keskiössä ovat oikein tekeminen, luottamus, hyvä palvelu ja kaikkien hyöty. Nämä ovat hyvät eväät myös vuonna 2016 konserniin perustetulle henkilöstöpalveluyritykselle, Cimson Henkilöstöpalveluille. Tutustu muihin Cimson-konsernin yrityksiin sivuston cimson.fi -kautta.

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Henkilöstöpalvelualan yritykset sekä välittävät vuokratyövoimaa yrityksille että auttavat yrityksiä rekrytoimaan niille parhaat ja sopivimmat työntekijät. Henkilöstöpalveluyritykset ovat vastuullisia, ammattitaitoisia ja asiansa osaavia rekrytoijia. Valtteinamme ovat nopeus, joustavuus, ajan tasalla olevat työnhakukanavat sekä laajat rekisterit ja verkostot niin työntekijöistä kuin työnantajistakin. Jo rekrytointia suunniteltaessa kannattaa miettiä, löytyykö tarvittava osaaminen ja ammattitaito rekrytoinnin hoitamiseen omasta organisaatiosta vai tarvitaanko ulkopuolisen kumppanin apua. Myös erilaisia työnhakukanavia on niin paljon, että ulkopuolinen apu on joskus tarpeen.

Henkilöstövuokraus

Kauttamme järjestyy joustava henkilöstövuokraus useille eri toimialoille. Kuten esimerkiksi teollisuuteen, rakentamiseen, kuljetuksiin, logistiikkaan, kauppaan, ravintola-alalle sekä myyntiin, asiakaspalveluun ja hallintoon. Tilaa työntekijä meiltä. Saat ammattitaitoisen henkilön käyttöösi juuri silloin, kun tarve on suurin. Toimimme nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Henkilöstövuokrauksessa huolehdimme sopivan työntekijän etsimisestä ja palkkaamisesta. Vastaamme puolestasi kaikista työnantajavelvoitteista. Myös vuokratyöntekijöiden työterveydenhuolto kuuluu palveluihimme. Laskutamme vain vuokratyöntekijöiden yrityksellesi tekemästä työstä. Joustavaa ja kätevää – eikö totta. Säästät omaa aikaasi yrityksen liiketoimintaan rekrytoinnin huolien ja työnantajavastuiden kantamisen sijaan. Lisätietoja henkilöstövuokrauksesta.

Rekrytointipalvelut

Etsimme avoimeen työpaikkaasi osaavan ja ammattitaitoisen tekijän nopeasti ja joustavasti. Räätälöitävä palvelumme kattaa niin työntekijät, toimihenkilöt kuin johtotason rekrytoinnit. Tarvittaessa toteutamme myös suorahakutoimeksiantoja.

Tarvekartoituksen jälkeen määrittelemme hakusuunnitelman ja -aikataulun. Laadimme puolestasi työpaikkailmoitukset ja julkaisemme ne. Vastaamme hakijoiden kyselyihin ja otamme hakemukset vastaan. Haastattelemme potentiaaliset hakijat ja esittelemme heidät jatkohaastattelujasi varten. Autamme valinnoissa. Tarvittaessa kauttamme on saatavissa myös erilaisia henkilöarviointeja. Lisätietoja rekrytointipalveluista.

Konsultointi

Meillä on laaja-alaista osaamista yrityksien henkilöstöasioista. Voimme auttaa työvoiman hankinnassa, työvoiman suunnittelussa, rekrytointiprosessin suunnittelussa, yhteistoiminta-asioissa tai muissa yrityksen henkilöstökysymyksissä. Lisätietoja konsultointipalveluista.

Konsultointipalveluihimme kuuluu myös maksuton Työllistä Taidolla -asiantuntijapalvelu.

Ulkoistuspalvelut

Kaikkea ei yrityksessä välttämättä tarvitse itse. Moni yritys on ulkoistanut aula- ja sihteeripalvelut tai puhelinvaihteen. Voit ulkoistaa myös kausityöntekijät tai vaikka tuotantohenkilöstön palkanmaksun ja työsuhteiden hallinnan. Tuotamme tarvittaessa räätälöidyn palvelukokonaisuuden yrityksellesi. Lisätietoja ulkoistuspalveluista.

Cimson Henkilöstöpalvelut Rekry rekrytointi henkilöstövuokraus Työllistä Taidolla

Työnvälitys

Työpaikan vaihtajia ja työnhakijoita palvelemme veloituksetta. Hae avoimia työpaikkojamme tai jätä meille hakemus. Tarjolla on sekä toistaiseksi voimassa olevia, että määräaikaisia tehtäviä useilta eri aloilta ja paikkakunnilta. Osa paikoista on rekrytointeja asiakasyrityksiimme ja osa taas toteutetaan henkilöstövuorauksena, jolloin me toimimme työnantajanasi. Palvelumme on luotettavaa ja luottamuksellista. Katso tästä avoimet työpaikkamme