Ajankohtaista

Henkilöstöpalvelualan kasvu jatkui 2018

Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) TOP 20 liikevaihtotiedustelun mukaan alan liikevaihto oli vuoden 2018 loppupuolella alkuvuoteen verrattuna kasvanut yhdeksän prosenttia. Edellisvuoden heinä-joulukuusta kasvua oli kuusi prosenttia. Alan tärkeimmät palvelut ovat henkilöstövuokraus, rekrytointipalvelut ja ulkoistuspalvelut. Lue lisää HPL:n tiedotteesta

Henkilöstöpalvelut Henkilöstövuokraus Rekrytointipalvelut Rekry Cimson Henkilöstöpalvelut HPL

Sopiiko vuokratyö minulle?

Lue lisää vuokratyöstä ja sen tarjoamista mahdollisuuksista blogistamme: Minäkö vuokratyöhön?.

Henkilöstövuokraus vuokratyö sopiiko vuokratyö minulle rekrytointi

Millaiseen yritykseen henkilöstövuokraus soveltuu?

Viisi kysymystä henkilöstövuokrauksesta. Voisiko henkilöstövuokraus sopia meidän yrityksellemme? Todennäköisesti kyllä. Henkilöstövuokraus on nykyaikainen, joustava ja kustannustehokas tapa hankkia yritykselle työvoimaa. Lue lisää blogistamme.

Sopiiko henkilöstövuokraus yrityksellesi? #rekry #rekrytointi #henkilöstöpalvelut #henkilöstövuokraus

Cimson Henkilöstöpalvelut jatkaa kasvuaan

Cimson Henkilöstöpalvelut on vahvassa kasvussa sekä rekrytoinnissa, että henkilöstövuokrauksessa. Tampereen uusi toimipiste on avattu Crazy Townissa osoitteessa Rautatienkatu 21 B. Kuvassa takarivissä vasemmalta rekrytointikonsultit Juha Metso ja Jukka-Pekka Haataja Tampereelta. Toimitusjohtaja Mika Lallukka ja eturivissä vasemmalta rekrytointikonsultit Anna Lähteenmäki ja Mona Sandström Helsingistä. Yhteystiedot löydät täältä.

Cimson Henkilöstöpalvelut rekrytointi henkilöstövuokraus Juha Metso Jukka-Pekka Haatakja Mika Lallukka Anna Lähteenmäki Mona Sandström Tampere

Hyvää uutta vuotta!

Kiitoksia kuluneesta vuodesta! Onnea ja menestystä vuodelle 2019!

Onnea ja menestystä vuodelle 2019! Cimson Henkilöstöpalvelut Oy rekrytointi Henkilöstövuokraus Helsinki Tampere

Uusi toimipiste Tampereelle

Cimson Henkilöstöpalvelut avaa uuden toimipisteen Tampereen keskustaan 2.1.2019. Toimipiste sijaitsee vanhassa Postitalossa aivan Tampereen rautatieaseman vieressä. Osoite on Rautatienkatu 21 B. Samoissa tiloissa toimii myös Crazy Town -yritysyhteisö.

”Ajatuksenamme on tuoda joustavat henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalvelut kasvuyritysten luokse ja helposti saavutettaviksi. Lisäksi sijaintimme keskellä Tamperetta hyvien liikenneyhteyksien ja pysäköintimahdollisuuksien äärellä on erinomainen asia kaikkien asiakkaidemme ja työnhakijoiden kannalta.”, kertoo Cimson Henkilöstöpalveluiden toimitusjohtaja Mika Lallukka.

Rekrytointi Henkilöstövuokraus Tampere Rautatienkatu Crazy Town

Hyvää joulua!

Cimson Henkilöstöpalveluiden väki toivottaa hyvää joulua!

Hyvää joulua! Toivottaa Cimson Henkilöstöpalvelut Helsinki Tampere Henkilöstövuokraus Rekrytointi

Palvelut jouluaikana

Cimson Henkilöstöpalvelut palvelee asiakkaitaan myös jouluaikana. Toimistomme ovat kiinni joulupyhinä 24-26.12.2018 ja 1.1.2019. Muutoin tavoitat meidät normaalisti.

Palvelemme myös jouluna #rekry #henkilöstövuokraus

Hyvä luottoluokitus!

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy sai Bisnodelta hyvää luottokelpoisuutta osoittavan AA-luottoluokituksen. Olemme Henkilöstöpalvelualan liiton (HPL) jäsen ja kuulumme Luotettava Kumppani -yritysten joukkoon. Yrityksemme tilaajavastuulain mukaiset tiedot voit tarkistaa tilaajavastuu.fi-sivuston kautta. Pikatarkastuksen voit tehdä tästä.

Korko Matching Cafe

Cimson Henkilöstöpalvelut on mukana Korko Matching Cafe rekrytointi- ja verkostoitumistapahtumassa Helsingissä maanantaina 19.11. klo 13-16. Lisätietoja löydät Facebook-sivultamme.

Avoimet työpaikat henkilöstövuokraus rekrytointi

Megarekryssä tavataan!

Cimson Henkilöstöpalvelut on mukana Vantaan Megarekryssä. Energia Areena, Rajatorpantie 23, Vantaa. Torstaina 25.10. klo 10-14. Kiitos kaikille osallistuneille!

Rekrytointi Henkilöstövuokraus Helsinki Vantaa Tampere

Uusi konsultti aloitti Helsingin toimistolla

Cimsonin kasvu jatkuu. Helsingin toimistolla on aloittanut rekrytointikonsulttina Anna Lähteenmäki. Hän palvelee Helsingin, pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen yritys- ja henkilöasiakkaita henkilöstövuokraus- ja rekrytointiasioissa yhdessä Mona Sandströmin kanssa.

Cimson Henkilöstöpalvelut Anna Lähteenmäki Mona Sandström Henkilöstövuokraus rekrytointi Helsinki Uusimaa pääkaupunkiseutu

Cimsonin nettipalvelu uudistui ja somenäkyvyys kasvoi

Cimson Henkilöstöpalvelut on uudistanut ja laajentanut nettipalveluaan osoitteessa cimsonhp.fi. Sivuilla kerrotaan entistä enemmän henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluistamme. Lisäksi palvelussa näkyy avoimet työpaikat sekä valtakunnallisesti, että paikkakunnittain. Työnhaku on sivuston kautta entistä helpompaa. Olemme myös avanneet uusia somepalveluita ja löydymme seuraavista kanavista: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter. Liity seuraajaksemme myös somessa.

avoimet työpaikat henkilöstövuokraus rekrytointi suorahaku cimsonhp.fi Cimson henkilöstöpalvelut

Palvelemme nyt myös Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toiminta on laajentunut myös Jyväskylään. Toimimme samoissa tiloissa konsernin tilitoimiston, Cimson Yrityspalvelut Oy:n kanssa. Jyväskylään on keskitetty myös henkilöstöpalveluiden hallinto ja laskutus.

Rekrytointi Rekrytointipalvelu Henkilöstövuokraus Avoin työpaikka Työtä Työpaikkoja Cimson Henkilöstöpalvelut - askel parempaan

Cimson Henkilöstöpalvelut vahvassa kasvussa

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toinen tilikausi päättyi 30.6.2018. Liikevaihto kasvoi edelliseen tilikauteen verrattuna 318% ja yritys teki plusmerkkisen tuloksen. ”Olemme lisänneet resurssejamme Tampereella ja lokakuun lopulla myös Helsingissä aloittaa uusi rekrytointikonsultti. Tavoitteenamme on jatkaa kasvu-uralla”, kertoi toimitusjohtaja Mika Lallukka. ”Myös uusien toimipisteiden avaamismahdollisuuksia selvitetään.” Cimson Henkilöstöpalvelut Oy kuuluu jo lähes 30 vuotta suomalaista työelämää kehittäneeseen valtakunnallisesti toimivaan Cimson-konserniin.

Cimson Henkilöstöpalvelut logo rekrytointi henkilöstövuokraus

Työministeri Lindström vierailulla

Työministeri Jari Lindström vieraili Cimsonin Helsingin toimistolla 7.9.2018. Hän tutustui Cimson Koulutuspalveluiden työvoimakoulutukseen. Kuvassa Cimson koulutuspalveluiden aluejohtaja Heli Vehmas, ministeri Jari Lindström, ryhmän ohjaaja Leena Jalander sekä Cimson Henkilöstöpalveluiden Mona Sandström.

Cimson Henkilöstöpalvelut Helsinki vieraana työministeri Jari Lindström

Tampereen toimisto vahvistuu

Cimson Henkilöstöpalveluiden Tampereen toimistolla on rekrytointikonsulttina aloittanut 5.8.2018 Jukka-Pekka Haataja. Aikaisemmin hän työskenteli NJC-Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.

Rekrytointikonsultti Jukka-Pekka Haataja henkilöstövuokraus rekrytointi Tampere Pirkanmaa

Cimson Henkilöstöpalvelut palvelee koko kesän

Kesälomakaudesta huolimatta palvelumme yrityksille ja työnhakijoille ovat käytettävissä koko kesän. Voit jättää työhakemuksen normaaliin tapaan tai olla yhteydessä palvelunumeroomme 050 321 0637.

Cimson Henkilöstöpalvelut henkilöstövuokraus rekrytointi helsinki uusimaa mona sandström

Cimson Henkilöstöpalveluille uusi toimitusjohtaja

Cimson Henkilöstöpalveluiden uutena toimitusjohtajana on 5.3.2018 aloittanut Mika Lallukka. Aikaisemmin hän on toiminut eri yrityksien johtotehtävissä lähes 30 vuoden ajan. Viimeiset kuusi vuotta hän on työskennellyt Eilakaislan aluejohtajana. Henkilöstöpalveluiden aikaisempi toimitusjohtaja Juhana Lehtiö jatkaa Cimson Koulutuspalvelut Oy:n varatoimitusjohtajana.

Toimitusjohtaja Mika Lallukka Cimson Henkilöstöpalvelut henkilöstövuokraus rekrytointi suorahaku konsultointi

Avoimet työpaikat