Ajankohtaista

Korko Matching Cafe

Cimson Henkilöstöpalvelut on mukana Korko Matching Cafe rekrytointi- ja verkostoitumistapahtumassa Helsingissä maanantaina 19.11. klo 13-16. Lisätietoja löydät Facebook-sivultamme.

Avoimet työpaikat henkilöstövuokraus rekrytointi

Megarekryssä tavataan!

Cimson Henkilöstöpalvelut on mukana Vantaan Megarekryssä. Energia Areena, Rajatorpantie 23, Vantaa. Torstaina 25.10. klo 10-14. Kiitos kaikille osallistuneille!

Rekrytointi Henkilöstövuokraus Helsinki Vantaa Tampere

Uusi konsultti aloitti Helsingin toimistolla

Cimsonin kasvu jatkuu. Helsingin toimistolla on aloittanut rekrytointikonsulttina Anna Lähteenmäki. Hän palvelee Helsingin, pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen yritys- ja henkilöasiakkaita henkilöstövuokraus- ja rekrytointiasioissa yhdessä Mona Sandströmin kanssa.

Cimson Henkilöstöpalvelut Anna Lähteenmäki Mona Sandström Henkilöstövuokraus rekrytointi Helsinki Uusimaa pääkaupunkiseutu

Cimsonin nettipalvelu uudistui ja somenäkyvyys kasvoi

Cimson Henkilöstöpalvelut on uudistanut ja laajentanut nettipalveluaan osoitteessa cimsonhp.fi. Sivuilla kerrotaan entistä enemmän henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluistamme. Lisäksi palvelussa näkyy avoimet työpaikat sekä valtakunnallisesti, että paikkakunnittain. Työnhaku on sivuston kautta entistä helpompaa. Olemme myös avanneet uusia somepalveluita ja löydymme seuraavista kanavista: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter. Liity seuraajaksemme myös somessa.

avoimet työpaikat henkilöstövuokraus rekrytointi suorahaku cimsonhp.fi Cimson henkilöstöpalvelut

Palvelemme nyt myös Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toiminta on laajentunut myös Jyväskylään. Toimimme samoissa tiloissa konsernin tilitoimiston, Cimson Yrityspalvelut Oy:n kanssa. Jyväskylään on keskitetty myös henkilöstöpalveluiden hallinto ja laskutus.

Rekrytointi Rekrytointipalvelu Henkilöstövuokraus Avoin työpaikka Työtä Työpaikkoja Cimson Henkilöstöpalvelut - askel parempaan

Cimson Henkilöstöpalvelut vahvassa kasvussa

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n toinen tilikausi päättyi 30.6.2018. Liikevaihto kasvoi edelliseen tilikauteen verrattuna 400% ja yritys teki plusmerkkisen tuloksen. ”Olemme lisänneet resurssejamme Tampereella ja lokakuun lopulla myös Helsingissä aloittaa uusi rekrytointikonsultti. Tavoitteenamme on jatkaa kasvu-uralla”, kertoi toimitusjohtaja Mika Lallukka. ”Myös uusien toimipisteiden avaamismahdollisuuksia selvitetään.”

Cimson Henkilöstöpalvelut logo rekrytointi henkilöstövuokraus

Työministeri Lindström vierailulla

Työministeri Jari Lindström vieraili Cimsonin Helsingin toimistolla 7.9.2018. Hän tutustui Cimson Koulutuspalveluiden työvoimakoulutukseen. Kuvassa Cimson koulutuspalveluiden aluejohtaja Heli Vehmas, ministeri Jari Lindström, ryhmän ohjaaja Leena Jalander sekä Cimson Henkilöstöpalveluiden Mona Sandström.

Cimson Henkilöstöpalvelut Helsinki vieraana työministeri Jari Lindström

Tampereen toimisto vahvistuu

Cimson Henkilöstöpalveluiden Tampereen toimistolla on rekrytointikonsulttina aloittanut 5.8.2018 Jukka-Pekka Haataja. Aikaisemmin hän työskenteli NJC-Henkilöstöpalvelut Oy:ssä.

Rekrytointikonsultti Jukka-Pekka Haataja henkilöstövuokraus rekrytointi Tampere Pirkanmaa

Cimson Henkilöstöpalvelut palvelee koko kesän

Kesälomakaudesta huolimatta palvelumme yrityksille ja työnhakijoille ovat käytettävissä koko kesän. Voit jättää työhakemuksen normaaliin tapaan tai olla yhteydessä palvelunumeroomme 050 321 0637.

Cimson Henkilöstöpalvelut henkilöstövuokraus rekrytointi helsinki uusimaa mona sandström

Cimson Henkilöstöpalveluille uusi toimitusjohtaja

Cimson Henkilöstöpalveluiden uutena toimitusjohtajana on 5.3.2018 aloittanut Mika Lallukka. Aikaisemmin hän on toiminut eri yrityksien johtotehtävissä lähes 30 vuoden ajan. Viimeiset kuusi vuotta hän on työskennellyt Eilakaislan aluejohtajana. Henkilöstöpalveluiden aikaisempi toimitusjohtaja Juhana Lehtiö jatkaa Cimson Koulutuspalvelut Oy:n varatoimitusjohtajana.

Toimitusjohtaja Mika Lallukka Cimson Henkilöstöpalvelut henkilöstövuokraus rekrytointi suorahaku konsultointi

Avoimet työpaikat