Cimson-konserni

Teemme työtä, koska haluamme sinun menestyvän yhä paremmin työssä ja yrittäjyydessä

Cimsonin juuret ulottuvat vuoteen 1990. Cimson Oy aloitti valmennustyön Jyväskylässä ja on alkuvuosista saakka keskittynyt erityisesti yrittäjien ja työuraansa tukea tarvitsevien valmentamiseen. Toiminnasta on syntynyt 2000-luvulla koulutus- ja valmennuspalveluita tuottava Koulutuspalvelut Oy sekä tilitoimistopalveluihin keskittyvä Yrityspalvelut Oy. Vuonna 1996 toiminta laajeni henkilöstöpalveluihin, kun perustimme Cimson Henkilöstöpalvelut Oy:n.

Yli 30 vuoden ajan Cimson on kehittynyt urasuunnittelun, osaamisen kehittämisen ja yrittäjävalmennuksen erityisosaajaksi Suomessa. Haluamme myös kehittää oppimisen työvälineitä: valmennamme urasuunnittelijoita ja uusia yrittäjiä verkossa kehittämässämme helpossa oppimisympäristössä.

Asiakaspiiriimme ja yhteistyökumppaneihimme kuuluu julkisen sektorin toimijoita, yrityksiä ja koulutusorganisaatioita. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä Suomen elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kanssa lähes toimintamme alusta saakka.

Tänä päivänä työllistämme kymmeniä eri alojen valmentamisen ja kouluttamisen osaajia, joilla on yhteinen päämäärä.

Uskomme, että suomalaiset menestyvät yhä paremmin työuransa suunnittelussa, nostavat esiin osaamistaan ja kehittävät sitä. Uskomme siihen, että suomalaiset ovat yhä rohkeampia astumaan yrittäjyyteen ja tätä kautta myös luomaan työpaikkoja.

Cimson toimii valtakunnallisesti. Cimsonin toimiston löydät mm. seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Turku, Lahti, Tampere, Jyväskylä, Kotka, Oulu. Kansainvälisestä toiminnasta vastaa NEBA.

Cimson linkit:
Cimson.fi
Cimson Koulutuspalvelut
Cimson Kuntoutuspalvelut
Cimson Henkilöstöpalvelut
Cimson Yrityspalvelut
NEBA (North European Business Academy)