Miksi Cimson?

Cimson Henkilöstöpalvelut – se parempi rekryfirma. Cimson Henkilöstöpalvelut on erilainen henkilöstöpalveluyritys. Meille jokainen asiakas, jokainen työnhakija, jokainen työntekijä ja jokainen toimeksianto ovat tärkeitä. Me teemme asiat huolella ja meille pienilläkin asioilla on merkitys. Parhaiten toimintaamme kuvaavat sanat ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja palvelun helppous. Yrityksemme arvot ohjaavat meidän jokapäivästä toimintaa. Ihmisten arvostus on yksi niistä.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on asiakaslähtöinen, luotettava ja ketterä henkilöstöpalveluyritys. Asiakkaanamme voit olla varma, että teemme parhaamme. Säästämme kustannuksiasi ja aikaasi. Vapautamme yrityksesi resurssit sen oman liiketoiminnan käyttöön.

Henkilöstövuokrauksen avulla voimme tasata kysyntähuippuja tai mahdollistaa liiketoiminnan kasvattamisen. Rekrytointipalvelumme kautta löydät osaavaa työvoimaa helposti ja vaivattomasti. Konsulttipalvelut auttavat liiketoimintasi kehittämisessä.

Henkilökuntamme koostuu osaavista ja kokeneista liiketoiminnan ja rekrytointialan ammattilaisista. Pystymme näin huolehtimaan vaativistakin toimeksiannoista nopeasti ja luotettavasti. Lue lisää yrityksestämme.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Ja olemme sitoutunet noudattamaan alan pelisääntöjä.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on osa Cimson-konsernia. Cimson on palvellut suomalaista työelämää jo lähes 30 vuoden ajan.

Yhteyshenkilöidemme tiedot löydä täältä

Henkilöstöpalvelualan toimintaperiaatteet

Mitä asiakkaat sanovat Cimson Henkilöstöpalveluista