Töihin henkilöstöpalvelualalle?

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Henkilöstöpalvelualan yritykset sekä välittävät vuokratyövoimaa yrityksille että auttavat yrityksiä rekrytoimaan niille parhaat ja sopivimmat työntekijät. Henkilöstöpalveluyritykset ovat ammattitaitoisia ja asiansa osaavia rekrytoijia.

Henkilöstöpalveluala työllistää Suomessa yli 100.000 henkilöä ja toteuttaa vuodessa tuhansia rekrytointeja. Henkilöstöpalvelut on kasvuala ja tarvitsemme alalla jatkuvasti lisää toimihenkilöitä huolehtimaan asiakasyrityksiemme vuokratyövoimasta sekä suorarekrytoinneista.

Cimson Henkilöstöpalvelut on reilu, rehti, joustava ja mutkaton työpaikka. Rekrytointikonsulttien työ meillä on hyvin itsenäistä ja itseohjautuvaa. Konsultit huolehtivat tulosvastuullisesti asiakashankinnasta, asiakassuhteiden ylläpidosta, palveluidemme myynnistä, rekrytoinneista ja työntekijöistä. Työ soveltuu erityisen hyvin monipuolista työkokemusta omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ja innostuneita auttamaan asiakkaitamme henkilöstöasioissa.

Organisaatiomme on matala ja meno on rentoa. Tällä hetkellä toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä.

Cimson Henkilöstöpalvelut henkilöstövuokraus rekrytointi helsinki uusimaa mona sandström

Jos olet kiinnostunut rekrytointikonsultin tehtävistä, voit olla yhteydessä meihin. Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia rekrytointikonsultin paikkoja, mutta mielellämme kuulemme alasta kiinnostuneista henkilöistä – tulevaisuuden tarpeita varten.

Lähetä sähköpostia