Töihin meille?

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Henkilöstöpalvelualan yritykset sekä välittävät vuokratyövoimaa yrityksille että auttavat yrityksiä rekrytoimaan niille parhaat ja sopivimmat työntekijät. Henkilöstöpalveluyritykset ovat ammattitaitoisia ja asiansa osaavia rekrytoijia.

Henkilöstöpalveluala työllistää Suomessa yli 100.000 henkilöä ja toteuttaa vuodessa tuhansia rekrytointeja. Henkilöstöpalvelut on kasvuala ja tarvitsemme alalla jatkuvasti lisää toimihenkilöitä huolehtimaan asiakasyrityksiemme vuokratyövoimasta sekä suorarekrytoinneista.

Cimson Henkilöstöpalvelut on reilu, rehti, joustava ja mutkaton työpaikka. Rekrytointikonsulttien työ meillä on hyvin itsenäistä ja itseohjautuvaa. Konsultit huolehtivat tulosvastuullisesti asiakashankinnasta, asiakassuhteiden ylläpidosta, palveluidemme myynnistä, rekrytoinneista ja työntekijöistä. Työ soveltuu erityisen hyvin monipuolista työkokemusta omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita ja innostuneita auttamaan asiakkaitamme henkilöstöasioissa.

Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa ja Jyväskylässä.

Organisaatiomme on matala ja meno on rentoa. Kravatti ei yleensä kiristä ja meillä saa olla oma itsensä. Esimerkkiä näyttää toimitusjohtaja Mika Lallukka, joka kuvattiin brändikuviin ilman tummaa pukua ja paljain jaloin. Työtä meillä tehdään pilke silmäkulmassa, mutta tosissaan.

Toimitusjohtaja Mika Lallukka paljain jaloin. Cimson Henkilöstöpalvelut. Töihin meille

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta jos työskentely tai harjoittelu meillä kiinnostaa, niin ota yhteyttä Mikaan. Yhteystiedot löytyvät täältä.