Tuotteet ja palvelut

Henkilöstövuokraus

Kauttamme järjestyy joustava henkilöstövuokraus useille eri toimialoille. Kuten esimerkiksi teollisuuteen, rakentamiseen, kuljetuksiin, logistiikkaan, kauppaan, ravintola-alalle sekä myyntiin, asiakaspalveluun ja hallintoon. Tilaa työntekijä meiltä. Saat ammattitaitoisen henkilön käyttöösi juuri silloin, kun tarve on suurin. Toimimme nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Henkilöstövuokrauksessa huolehdimme sopivan työntekijän etsimisestä ja palkkaamisesta. Vastaamme puolestasi kaikista työnantajavelvoitteista. Myös vuokratyöntekijöiden työterveydenhuolto kuuluu palveluihimme. Laskutamme vain vuokratyöntekijöiden yrityksellesi tekemästä työstä. Joustavaa ja kätevää – eikö totta. Säästät omaa aikaasi yrityksen liiketoimintaan rekrytoinnin huolien ja työnantajavastuiden kantamisen sijaan. Lisätietoja henkilöstövuokrauksesta.

Rekrytointipalvelut ja suorahaku

Etsimme avoimeen työpaikkaasi osaavan ja ammattitaitoisen tekijän nopeasti ja joustavasti. Räätälöitävä palvelumme kattaa niin työntekijät, toimihenkilöt kuin johtotason rekrytoinnit. Tarvittaessa toteutamme myös suorahakutoimeksiantoja.

Tarvekartoituksen jälkeen määrittelemme hakusuunnitelman ja -aikataulun. Laadimme puolestasi työpaikkailmoitukset ja julkaisemme ne. Vastaamme hakijoiden kyselyihin ja otamme hakemukset vastaan. Haastattelemme potentiaaliset hakijat ja esittelemme heidät jatkohaastattelujasi varten. Autamme valinnoissa. Tarvittaessa kauttamme on saatavissa myös erilaisia henkilöarviointeja. Lisätietoja rekrytointipalveluista.

Soveltuvuusarviointi

Tarvittaessa teemme tarvittavat soveltuvuusarvioinnit. Kauttamme on saatavissa myös psykologin suorittamat henkilöarvioinnit.

Konsultointi

Meillä on laaja-alaista osaamista yrityksien henkilöstöasioista. Voimme auttaa työvoiman hankinnassa, työvoiman suunnittelussa, rekrytointiprosessin suunnittelussa, yhteistoiminta-asioissa tai muissa yrityksen henkilöstökysymyksissä. Lisätietoja konsultointipalveluista.

Konsultointipalveluihimme kuuluu myös maksuton pienyrityksille suunnattu Työllistä Taidolla -asiantuntijapalvelu.

Ulkoistuspalvelut

Kaikkea ei yrityksessä välttämättä tarvitse itse. Moni yritys on ulkoistanut aula- ja sihteeripalvelut tai puhelinvaihteen. Voit ulkoistaa myös kausityöntekijät tai vaikka tuotantohenkilöstön palkanmaksun ja työsuhteiden hallinnan. Tuotamme tarvittaessa räätälöidyn palvelukokonaisuuden yrityksellesi. Lisätietoja ulkoistuspalveluista.