Yritys

Cimson on luotettava ja nykyaikainen henkilöstöpalveluyritys

Cimson Henkilöstöpalvelut – se parempi rekryfirma. Cimson Henkilöstöpalvelut on erilainen henkilöstöpalveluyritys. Meille jokainen asiakas ja jokainen työnhakija ovat tärkeitä. Me teemme asiat huolella ja meille pienilläkin asioilla on merkitys. Parhaiten toimintaamme kuvaavat sanat ovat: asiakaslähtöisyys, luotettavuus ja palvelun helppous. Yrityksemme arvot ohjaavat meidän jokapäivästä toimintaa. Ihmisten arvostus on yksi niistä.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on vastuullinen suomalainen henkilöstöpalveluyritys. Palveluitamme ovat henkilöstövuokraus, rekrytointi, suorahaku, hr-asioiden konsultointi, soveltuvuusarvioinnit ja työnvälitys.

Toimimme valtakunnallisesti ja toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Kotkassa ja Jyväskylässä. Olemme asiakaslähtöinen, luotettava, rehellinen ja ketterä toimija. Kauttamme on helppo työllistyä ja löytää työvoimaa. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

hpl_logo-10-01

Olemme vastuullinen palveluyritys: palvelemme sekä työnantajia että työntekijöitä parhaalla osaamisellamme niin, että kaikki voittavat. Cimson-konsernin toiminta työurien ja uraratkaisujen parissa on alkanut vuonna 1990. Jo tuolloin yksi isoimmista ajatuksista oli tehdä työtä, jonka keskiössä ovat oikein tekeminen, luottamus, hyvä palvelu ja kaikkien hyöty. Nämä ovat hyvät eväät myös vuonna 2016 konserniin perustetulle henkilöstöpalveluyritykselle, Cimson Henkilöstöpalveluille. Tutustu muihin Cimson-konsernin yrityksiin sivuston cimson.fi -kautta.

Henkilöstöpalveluala on merkittävä työllistäjä ja suomalaisen hyvinvoinnin rakentaja. Henkilöstöpalvelualan yritykset sekä välittävät vuokratyövoimaa yrityksille että auttavat yrityksiä rekrytoimaan niille parhaat ja sopivimmat työntekijät.

Henkilöstöpalveluyritykset ovat vastuullisia, ammattitaitoisia ja asiansa osaavia rekrytoijia. Valtteinamme ovat nopeus, joustavuus, ajan tasalla olevat työnhakukanavat sekä laajat rekisterit ja verkostot niin työntekijöistä kuin työnantajistakin. Jo rekrytointia suunniteltaessa kannattaa miettiä, löytyykö tarvittava osaaminen ja ammattitaito rekrytoinnin hoitamiseen omasta organisaatiosta vai tarvitaanko ulkopuolisen kumppanin apua. Myös erilaisia työnhakukanavia on niin paljon, että ulkopuolinen apu on joskus tarpeen.

Me Cimsonilla haluamme auttaa Sinua!

Lue lisää henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluistamme, tutustu yritykseemme tai ota yhteyttä myyntiimme.