Töihin meille rekrytointikonsultiksi?

Haluatko liittyä mukaan kasvavaan huipputiimiin? Tule rekrytointikonsultiksi Cimson Henkilöstöpalveluille. Toimintamme on kasvussa ja tarvitsemme lisää osaajia. Etsimme sekä kokeneita alan konkareita, että uransa alkutaipaleella olevia henkilöitä. Paikkoja avoinna: Helsinki, Tampere, Kuopio ja Jyväskylä.

Olet kiinnostunut yritysasiakkaiden palvelemisesta, myyntityöstä ja hr-asioista. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Sinun on luontevaa luoda kontakteja, työskennellä ihmisten parissa, tehdä haastatteluja ja tavata yrityspäättäjiä. Osaat tehdä vaikutuksen ihmisiin myös puhelimessa.

Rekrytointikonsultin tehtäviin kuuluvat rekrytointi- ja vuokraustoimeksiantojen hoitaminen, asiakkaiden konsultointi sekä asiakassuhteiden hoito ja uusasiakashankinta. Työssä onnistumisessa eduksi ovat myyntitaidot ja markkinointihenkisyys sekä näkemys henkilöstöasioista, liiketoiminnan periaatteista ja työlainsäädännöstä.

Koulutuksesi on joltain soveltuvalta alalta. Sinulla on esimerkiksi tutkinto yliopistosta, ammattikorkeakoulusta tai vähintään joku toisen asteen ammatillinen tutkinto.

Me Cimsonilla ajattelemme, että rehti toimintamalli on pohja hyvälle yhteistyölle, niin asiakkaiden, kuin työntekijöidenkin suuntaan. Tuotamme laadukasta henkilöstöpalvelua asiakaslähtöisesti, sujuvasti ja joustavasti. Olemme reippaita, nöyriä ja ketteriä. Työskentely meillä on ihmisläheistä ja rentoa.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on osa Cimson-yritysperhettä, johon kuuluvat mm. Cimson Koulutuspalvelut ja Cimson Yrityspalvelut. Osaajajoukkoomme kuuluu yli 100 työntekijää. Cimson on ollut kehittämässä suomalaista työelämää jo 30 vuoden ajan.

Meistä yrityksenä ja työpaikkana kerrotaan tarkemmin täällä. Cimson-yrityksistä löydät lisätietoa osoitteesta cimson.fi

Hakuaika on päättynyt.