Tietoa Työllistä taidolla -palvelusta

Minustako työnantaja? Miten rekrytoin?

Cimson Henkilöstöpalvelut tarjoaa pienyrityksille maksutonta työllistämisvalmiuksia kehittävää Työllistä taidolla -asiantuntijapalvelua TE-toimiston rahoittamana. Räätälöimme palvelun yrityksesi tarpeita vastaavaksi ja toteutamme sen sinun lähtökohdistasi.

Palvelussa tuemme yritysten kasvua neuvomalla yrittäjiä rekrytointiin, työn ostamiseen ja vuokraamiseen sekä työnantajana toimimiseen liittyvissä asioissa. Juuri sellaisissa kysymyksissä, jotka ovat sinun yrityksellesi tärkeitä juuri nyt.

Työllistä taidolla asiantuntijapalvelu Cimson Henkilöstöpalvelut

Tavoitteina on

1. Auttaa yrittäjää arvioimaan yrityksen osaamistarpeita ja mahdollisuuksia työllistää tai teettää työtä, niin että yrittäjä osaa valita yrityksen liiketoiminnalliseen tilanteeseen parhaiten sopivat tavat hankkia osaamista.

2. Varmistaa, että yrittäjällä on riittävä osaaminen rekrytoinnista ja erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä tai vuokrata työvoimaa, jotta työn hankkiminen tavalla tai toisella onnistuu.

3. Ohjata yrittäjiä hyödyntämään yrityksen tarpeisiin sopivia rekrytointiin ja työn teettämiseen liittyviä palveluita ja asioimaan sähköisissä kanavissa sekä mm. sosiaalisessa mediassa työvoiman hankkimiseen liittyen.

4. Antaa yrittäjille tietoa työnantajana toimisesta niin, että mahdolliset työsuhteet alkavat onnistuneesti.

5. Helpottaa myös heikommassa asemassa olevien työnhakijoiden mahdollisuuksia työllistyä kertomalla yrittäjille palkkatuesta ja muista paikallisista tukimuodoista.

Kenelle tarkoitettu

Palvelu on suunnattu kasvuhakuisille yksinyrittäjille ja pienille yrityksille, joilla on tarvetta rekrytoida tai teettää työtä ja jotka haluavat kehittää osaamistaan siihen liittyen. Tai jotka ovat kiinnostuneita selvittämään mahdollisuutensa hankkia työvoimaa. Palvelusta hyötyvät eniten yritykset, joiden yrittäjillä ei ole vielä paljoa kokemusta työn hankkimisesta tai työnantajuudesta.

Laajuus ja toteutustapa

Palvelu on tehty yrittäjälle helpoksi. Siihen sisältyy lyhyt alkusuunnittelu, yrityskohtainen neuvontakäynti ja työllistämissuunnitelma. Käytössäsi on myös materiaalipankki ja voit koska tahansa kysyä neuvoja konsultiltamme. Noin puolen vuoden kuluttua käydään vielä lyhyt sparraus- ja palautekeskustelu. Neuvontakäynnin pituus on tyypillisesti 2-3 tuntia.

Miksi Cimson

Cimsonilla on lähes 30 vuoden kokemus suomalaisesta työelämästä. Osaamme ja tunnemme yritysten tarpeet sekä suomalaiset työmarkkinat. Emme tuhlaa kallista aikaasi, vaan menemme suoraan asiaan.

Näin ilmoittaudut

Palveluun ei oteta enää uusia asiakkaita! Viimeinen ilmoittautumisajankohta oli 30.4.2021.

Cimsonin Työllistä Taidolla -palvelun esite

Yhteistyössä TE-toimiston kanssa

Palvelu toteutetaan Uudenmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen rahoittamana. Palvelu on saatavissa valtakunnallisesti. Palvelua voi yksi yritys hyödyntää yleensä vain yhden kerran. Yrityksellä tai yrittäjällä tulee olla y-tunnus ja toiminnan tulee olla pienyrittäjyyden kriteerit täyttävää.


Työllistä taidolla on Uudenmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen valtakunnallisesti tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjäasiakkaille.

Palvelussa annetaan yrittäjille tietoa ja neuvontaa rekrytointiin ja muihin työvoiman hankkimisen tapoihin liittyen sekä työnantajana tai –teettäjänä toimimiseen liittyen. Tavoitteena on, että työ- tai sopimussuhteet alkaisivat mahdollisimman hyvin ja tukisivat yrityksen kasvua. Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit.

Cimsonin Työllistä Taidolla -etusivu

Työllistä Tadiolla palvelun yrittäjille toteuttaa Cimson Henkilöstöpalvelut