Työnhakijalle

Cimson Henkilöstöpalvelut tarjoaa työnhakijoille ja työpaikan vaihtamista suunnitteleville kaksi helppoa ja vaivatonta tapaa työnhakuun. Voit hakea avoimia työpaikkojamme tai jättää meille avoimen hakemuksen.

Kauttamme on mahdollisuus työllistyä joko vakituiseen tai määräaikaiseen tehtävään. Tarjolla on koko- ja osa-aikaisia töitä. Mikäli asiakas on antanut meille rekrytointitoimeksiannon, niin voit työllistyä asiakasyrityksen palvelukseen. Mikäli taas kyseessä on vuokratyö, niin silloin meistä tulee työnantajasi. Henkilöstövuokraus on nykyaikainen ja joustava tapa työllistyä. Cimson Henkilöstöpalvelut on hyvä ja luotettava työnantaja ja pitää vuokratyöntekijöistään hyvää huolta.

Emme tee liukuhihnatyötä, vaan käsittelemme jokaisen hakemuksen yksilöllisesti. Kohtelemme sinua hyvin ja kuuntelemme ajatuksiasi tulevaisuudestasi. Meillä kirjoitetaan pääasiassa pitkäaikaisia työsopimuksia kokopäiväisestä työstä. Usein vuokratoimeksiantojemme tähtäimessä on pysyvä pesti käyttäjäyrityksessä. Palvelumme on luotettavaa ja luottamuksellista.

Kun olet töissä meillä, olemme sinun puolellasi. Haluamme palvella hyvin sekä työnantajia että sinua. Autamme sinua nostamaan esiin parhaat puolesi ja taitosi. Se taas vie sinut parhaiten sinulle osuviin työpaikkoihin.

Cimson Henkilöstöpalvelut Oy on Henkilöstöpalveluyritysten liiton (HPL) jäsen ja noudattaa alan toiminta- ja vastuullisuusperiaatteita. Voit lukea periaatteet täältä.

Katso tästä avoimet työpaikkamme

Miten haet meille?

Meille kannattaa ilmoittautua tekijäksi milloin vain. Olemme yhteydessä tiiviisti työnantajakenttään ja etsimme koko ajan uusia työpaikkoja useilta aloilta koko Suomessa. Juuri sinulle soveltuva paikka voi olla listoillamme huomenna.

Avoin hakemus. Avoin hakemuslomakkeemme toimii osissa. Jos sinulla on nyt vain vähän aikaa, lähetä pikahakemus, jossa kerrot nopeasti nimesi, yhteystietosi ja työtehtävät, joista olet kiinnostunut. Voit täydentää hakemusta milloin vain. Saat henkilökohtaiset tunnukset sähköpostiisi. Kun käyt tarkentamassa hakemusta, laskurista pystyt seuraamaan, miten paljon hakemuksesi on täydentynyt.

Täytä avoin hakemus

Työnhakuprofiili. Kun teet avoimen hakemuksen perusteellisesti, rakennat samalla työnhakuprofiiliasi. Mitä paremmin olet kaivanut esiin osaamistasi, sitä todennäköisemmin pystymme löytämään sinulle osuvaa työtä.

Kannattaa pohtia erityisesti sitä, mitä osaat parhaiten. Miten erotut muista alasi työntekijöistä? Kenties olet asiantuntija juuri tietyissä tehtävissä tai olet huomannut olevasi esimerkiksi nopeatoiminen, tarkka, työteliäs, käytännön ongelmia helposti ratkova tai vaikkapa sydämellinen asiakaspalvelija. Parhaat puolesi työssä tekevät sinusta juuri sellaisen, jonka haluamme esitellä työnantajalle.

Mitä seuraavaksi? Kun olet lähettänyt hakemuksen meille, olemme sinuun yhteydessä, kun sinulle soveltuva paikka osuu kohdalle. Voit aina olla yhteydessä myös meihin.

Tutustu myös palvelun tietosuojaselosteeseen.

Henkilöstöpalvelualan toimintaperiaatteet

Millaista on työskennellä vuokratyöntekijänä, kokemuksia