Miten valinta etenee?

Työnhaku alkaa hakemuksen jättämisellä. Sivustomme kautta voit hakea avointa työpaikkaa tai jättää avoimen hakemuksen. Täytä hakulomake riittävin tiedoin. Tärkeimpiä ovat työkokemus, koulutus ja yhteystiedot. Jos sinulla on CV, niin se kannattaa liittää hakemukseen. Muista myös kertoa miksi sinut kannattaisi valita tehtävään.

Rekrytointikonsulttimme lukevat saapuneet hakemukset. Osa hakemuksen jättäneistä kutsutaan haastatteluun. Välillä haastatteluun kutsutaan nopeasti – välillä siihen voi kulua pidempikin aika. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään usein puhelimella tai videohaastattelun avulla. Toinen haastattelukierros tapahtuu yleensä joko meidän tai asiakkaamme toimitiloissa.

Haastattelujen jälkeen asiakkaamme tekee päätöksen siitä, että kuka tai ketkä tehtävään valitaan. Mikäli olet jättänyt kohdistetun hakemuksen johonkin tiettyyn tehtävään – ilmoitamme sinulle päätöksestä sen jälkeen, kun se on tehty. Tietosi säilyvät järjestelmässämme ja voit niiden avulla hakea muita paikkojamme. Voit myös poistaa tiedot järjestelmästämme.

Rekrytointi rekry se parempi rekrytoija Cimson

Mikäli olet jättänyt avoimen hakemuksen, niin hakemuksesi on voimassa toistaiseksi. Voit koska tahansa käydä täydentämässä tietojasi, kohdistaa hakemuksen avoimeen työpaikkaan tai peruuttaa avoimen hakemuksesi.