Mitä työntekijät kertovat meistä?

Cimson henkilöstöpalvelusta jäi minulle erinomaisen positiivinen kokemus! Työnantajana parhaimmistoa!

”Cimson henkilöstöpalvelusta jäi minulle erinomaisen positiivinen kokemus! Kaikki toimi hyvin ja ajallaan ja työntekijänä koin että minusta välitetään todella. Työnantajana parhaimmistoa!” (Emilia 21.8.2019)

Millaista on työskennellä henkilöstöpalveluyrityksen palveluksessa vuokratyöntekijänä? Millaisia kokemuksia työntekijöillä on meistä? Haastattelimme muutamia meillä työskenteleviä ja työskennelleitä henkilöitä.

Vuokratyö

Petri on työskennellyt Cimson Henkilöstöpalveluiden kautta jakeluautonkuljettajana. Videolla Petri kertoo kokemuksistaan:

Katja on työskennellyt asiakkallamme kokkina juhla- ja tilausravintolassa. Tässä Katjan kokemuksia työstään ja meistä:

Suorarekrytoinnit

Vuokratyön lisäksi rekrytoimme vuosittain kymmeniä henkilöitä suoraan asiakasyrityksiemme palvelukseen. Joskus polku vakituiseen työhön käy vuokratyösuhteen kautta.

”Sain ihanan työpaikan, jossa viihdyn ja saan antaa sisälläni asuvan suunnittelijan ja organisoijan loistaa. Koko rekryprosessin ajan minua pidettiin erittäin hyvin ajan tasalla ja minuun oltiin usein yhteydessä. Olin tottunut jo monien muiden rekrytoimistojen kohdalla välinpitämättömämpään palveluun ja yllätyin teidän kohdallanne erittäin positiivisesti. Teistä välittyi aito halu auttaa ja välittäminen. Aivan upeaa on myös se, että vaikka töitä on jo paiskittu pian pari kuukautta, Mona tuli yrityksessä käymään ja kysymään kuinka olen viihtynyt ja miten työt on lähtenyt käyntiin. Arvostan suuresti!!”

Lue lisää ja hae!

Meillä on tarjolla paljon eri työtehtäviä useilla eri toimialoilla. Liity tyytyväisten työntekijöidemme joukkoon!

Avoimet työpaikat