Kokemuksia

Kokemuksia: Mitä työntekijämme kertovat meistä?

Cimson henkilöstöpalvelusta jäi minulle erinomaisen positiivinen kokemus! Työnantajana parhaimmistoa!

”Cimson henkilöstöpalvelusta jäi minulle erinomaisen positiivinen kokemus! Kaikki toimi hyvin ja ajallaan ja työntekijänä koin että minusta välitetään todella. Työnantajana parhaimmistoa!” (Emilia 21.8.2019)

”Olen ollut alusta asti oikein tyytyväinen palveluunne ja toimintaanne, kaikki on aina sujunut erinomaisesti ja kommunikointi ollut nopeaa&ystävällistä. Aivan erityisen lämpimät kiitokset ihanalle Monalle!” (Minerva 8.10.2019)

Millaista on työskennellä henkilöstöpalveluyrityksen palveluksessa vuokratyöntekijänä? Millaisia kokemuksia työntekijöillä on meistä? Haastattelimme muutamia meillä työskenteleviä ja työskennelleitä henkilöitä.

Kokemuksia vuokratyöstä

Petri on työskennellyt Cimson Henkilöstöpalveluiden kautta jakeluautonkuljettajana. Videolla Petri kertoo kokemuksistaan:

Katja on työskennellyt asiakkallamme kokkina juhla- ja tilausravintolassa. Tässä Katjan kokemuksia työstään ja meistä:

Kokemuksia rekrytoinneista ja työn hakemisesta

Vuokratyön lisäksi rekrytoimme vuosittain kymmeniä henkilöitä suoraan asiakasyrityksiemme palvelukseen. Joskus polku vakituiseen työhön käy vuokratyösuhteen kautta.

”Rekrytointi sujui nopeasti ja sujuvasti. Monan kanssa oli luontevaa keskustella kaikesta, niin itse työstä kuin omista valmiuksista.” (Camilla 15.10.2019)

”Harvinaisen helppo ja nopea rekry. Videohaastattelu ei meinannut alkuun onnistua kännykällä, mutta ajan kanssa onnistui.” (Pekka 16.10.2019)

”Sain ihanan työpaikan, jossa viihdyn ja saan antaa sisälläni asuvan suunnittelijan ja organisoijan loistaa. Koko rekryprosessin ajan minua pidettiin erittäin hyvin ajan tasalla ja minuun oltiin usein yhteydessä. Olin tottunut jo monien muiden rekrytoimistojen kohdalla välinpitämättömämpään palveluun ja yllätyin teidän kohdallanne erittäin positiivisesti. Teistä välittyi aito halu auttaa ja välittäminen. Aivan upeaa on myös se, että vaikka töitä on jo paiskittu pian pari kuukautta, Mona tuli yrityksessä käymään ja kysymään kuinka olen viihtynyt ja miten työt on lähtenyt käyntiin. Arvostan suuresti!” (Erja 28.3.2019)

Lue lisää ja hae!

Meillä on tarjolla paljon eri työtehtäviä useilla eri toimialoilla. Liity tyytyväisten työntekijöidemme joukkoon! Cimson Henkilöstöpalvelut – se parempi rekryfirma.

Avoimet työpaikat