Työnhakijat tyytyväisiä

Pyydämme työnhakijoiltamme ja vuokratyöntekijöiltämme jatkuvasti palautetta toiminnastamme. Hyvää palautetta on ilo lukea ja mahdolliset epäkohdat pyrimme korjaamaan välittömästi. Tässä viimeisimmät palautteet:

  • Kiitos puolesta vuodesta, joka meni sovitusti. Asiat oli hyvin informoitu ja epäselvyyksiä ei ollut.
  • Lähetettyäni hakemuksen Mona Sandström otti hyvin nopeasti yhteyttä. Myös jatkotoimenpiteet tapahtuivat hyvin ripeästi ja tehokkaasti. Työhaastattelussa sain myös tietopaketin Cimsonista ja sen toimintatavoista. Itse haastattelusta jäi todella positiivinen fiilis. Haastattelun jälkeen Mona Sandström otti yhteyttä jo seuraavana päivänä, jonka ansiosta yhteys työnantajaan tapahtui myös samana päivänä. Olen muutaman kerran elämässäni ollut tekemisessä rekrytointiyrityksen kanssa, ja kaikista niistä kokemuksista tämä oli kirkkaasti paras. Mona Sandström osaa antaa molemmille tunteen että olet tärkeä, niin työnantajalle kuin työntekijällekin. Eli sanalla sanoen erittäin ammattitaitoinen ja positiivinen mielikuva Cimsonista minulle jäi.
  • Palvelu oli ripeää, asiantuntevaa ja ystävällistä. Suosittelen!
  • Kokemukseni toiminnastanne rekrytoinnissa oli positiivinen. Henkilöstökonsulttinne oli ammattitaitoinen ja osasi asiansa, persoonana erittäin sopiva tehtäväänsä. Lisäksi olen tyytyväinen hänen näkemyksiinsä ammmattitaidostani sekä organisaatiomme ammatillisesta osaamisesta, jotka hän myös toimitti käsityksinään ja suosituksineen asiakasorganisaatiollenne. Rekrytointi päättyi kannaltani onnistuneesti ja tulin valituksi tehtävään, olen tyytyväinen. Tästä ISO kiitos myös Teille ja osaavalle henkilöstölle. ISO kiitokseni Mona Sandströmille.
  • Kiitän nopeasta ja ammattimaisesta rekrytoinnista, joka johti kohdallani työsopimuksen syntymiseen. Monan kanssa oli luottamuksellista, mutkatonta ja mukavaa asioimista alusta alkaen.