Avoimet työpaikat

Valmentaja

Hakuaika päättyy 24.9.2021

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva valmennusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Lisätiedot: https://cimsonkoulutus.fi.

Haemme nyt Hämeen alueelle valmentajaa yksilö- ja ryhmävalmennuksiin.

Valmentaja ohjaa asiakkaita TE-hallinnon valmennuspalveluissa. Työpiste on Lahden toimistollamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä 2021.

Ketä haetaan

Uravalmentajana työskentelet osana kokenutta ja motivoitunutta tiimiä. Työhön haemme henkilöä joka haluaa kehittyä ja kehittää itseään ja toisia. Työn kautta saat valmiuksia toimia tulevaisuuden työelämän uraohjauksen ammattilaisena. Olet valmis itse panostamaan työhön ja edellytät sitä myös toisilta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä itsenäiseen vastuulliseen työhön mutta myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Henkilön on käytettävä tehokkaasti yrityksemme tietojärjestelmiä sekä osattava organisoida omaa ja toisten työtä. Edellytyksenä on vähintään 1 vuoden työkokemus ohjausalan työtehtävissä (esim. TE- hallinnon palvelut, työpajaohjaajan työ, ohjaus ammatillisessa kuntoutuksessa). Tehtävään vaaditaan korkeakoulututkinto.  Opinto-ohjaaja tai ammatillisen opettajan pätevyys katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös kahden vuoden ohjaustyökokemus nuorten parissa.

Hakijalla on taidot ohjata ja valmentaa työnhakija-asiakkaita ammatinvalinnassa, urasuunnittelussa ja työllistymisessä. Valmentaja tekee aktiivista kontaktointia ja yhteistyötä paikallisten työnantajien kanssa.

Edellytykset

Korkeakoulututkinto tai ohjausalan ammatti- tai erikoisammattitutkinto.

Kokemusta ohjaustyöstä TE-hallinnon, kaupunkien, KELAn tms. asiakkaiden ohjaustyöstä 1 vuotta tai enemmän.

Oman auton käyttömahdollisuus.

 

Näin haet tehtävää

Työtehtävään liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: jouni.suonpaa@cimson.fi Emme vastaa puhelimitse tiedusteluihin. Hakemus pyydetään lähettämään alla olevan linkin kautta 24.9.2021 mennessä.

Tee hakemus