Avoimet työpaikat

Rakennusinsinööri, yhtiökumppanuus

Hakuaika päättyy 8.12.2019

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Lohja

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme rakennusinsinööriä - yhtiökumppania rakennustyömaiden valvontapalveluihin Lohjan seudulle.

Asiakasyrityksemme on rakennuskohteiden valvontaan erikoistunut yritys ja toimivat yli kymmen vuoden kokemuksella. Yritys tarjoaa asiantuntevaa valvontaa ja neuvontaa eri rakennuskohteisiin, pienemmistä varastorakennuksista suuriin toimitiloihin asti. Rakennusvalvontapalvelut räätälöidään rakennuskohteiden ja asiakkaiden tarpeiden mukaisesti kuten vastaavan työnjohtajan, pääsuunnittelijan tai muihin valvojan palveluihin sovittaen.  

Ketä haetaan

Tulevalta yhtiökumppanilta odotamme rakennusinsinöörin tehtävään vaatimaa koulutusta. Voit olla alalle valmistunut tai sinulla on jo pitkään hankittua kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä. Henkilönä olet joustava ja asioihin tarttuva. Rakentamisen laadun ja rakennuskohteiden turvallisuuteen liittyvät asiat ovat sinulle kunnia-asia.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuitko? Tee hakemus ja kerro meille itsestäsi. Täytähän hakemuksesi huolellisesti ja muistathan mainita suorittamasi pätevyydet sekä lupakortit. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Yhtiökumppanuuteen liittyviin asioihin palaamme tarkemmin haastatteluvaiheessa. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus