Avoimet työpaikat

Mekaanikko, autohuoltoon

Hakuaika päättyy 29.3.2020

Toimiala:
Kuljetus, liikenne, logistiikka ja varastointi
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Tuusula

Työn kuvaus

Kiinnostavatko sinua autojen huolto- ja korjaustyöt ja vianetsinnät? Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta autohuollosta ja autot ovat intohimosi.

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme vakituiseen työsuhteeseen mekaanikkoa, raskaan kaluston autohuoltoon Tuusulaan. Asiakasyrityksemme on toiminut vankalla ammattitaidolla jo yli 30 vuoden ajan ja huoltavat raskasta kalustoa taidolla ja antaumuksella.

Ketä haetaan

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on osaamista autopuolen mekaanikko töistä. Työtehtävät pitävät sisällään raskaan kaluston huolto-, korjaus-, vianhakua ja mm. vaihteisto-, jarru-, ja moottorin huollot kokemuksesi mukaan.

Odotamme, että sinulla on osaamista, joko henkilöautojen-, raskaan kaluston-, maansiirtokoneiden tai linja-autojen korjaus- ja huoltotöistä. Olet tarkka siitä mitä teet ja hoidat työsi aina kunnialla loppuun asti. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja jos sinua jokin askarruttaa, kysyt ja varmistat ennen kuin teet. Tulet myös hyvin toimeen työporukan kanssa.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen, kilpailukykyisen palkkauksen ja mahtavan työporukan pitkään autohuoltoalalla toimineessa yrityksessä, jossa henkilöstön työhyvinvoinnista aidosti välitetään. Tulet työllistymään kauttamme suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • auto- ja mekaanikkoalan koulutusta tai vaihtoehtoisesti muulla tavalla alaan pätevöitynyttä työkokemusta
  • työkokemusta, joko henkilöautojen-, raskaan kaluston-, maansiirtokoneiden tai linja-autojen korjaus- ja huoltotöistä

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Ole meihin yhteydessä ja kerro hakemuksessasi itsestäsi ja alan työkokemuksestasi. Muistathan mainita työkokemuksesi lisäksi myös suorittamasi pätevyydet sekä lupakortit. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus