Avoimet työpaikat

Salihenkilöitä, ravintola-ala

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Hei sinä asiakaspalvelua rakastava ja ravintola-alalla viihtyvä!

Haemme nyt asiakkaallemme salihenkilökuntaa ravintola-alalle.

Asiakkaamme on Vantaalainen ravintola-alan konserni, joka on toiminut ravintola-alalla jo lähes 30 vuoden ajan ja tarjoten aina yhtä ajanmukaisia ja huikeita ravintolaelämyksiä.

Asiakkaamme ravintolat sijaitsevat Vantaan alueella. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko tyyliltään rennossa seurusteluravintolassa, jota voisimme kuvailla olevan ainutlaatuinen kombo suussa sulavia ruokia, laadukkaita viinejä ja unohtamatta mojovia cocktaileja tai tunnetussa pihviravintolassa maukkaine kasvisvaihtoehtoineen tai modernissa ravintolakokonaisuudessa, jossa päivisin on lounastarjoilut ja tämän lisäksi kattavat kokous- ja juhlapalvelut kaiken kokoisille ryhmille.

Ketä haetaan

Olet etsimänne henkilö, jos positiivisuutesi ja hymysi sekä iloisuutesi tarttuu niin asiakkaisiin kuin työkavereihinkin. Odotamme sinulla olevan vankkaa ravintola-alan kokemusta ja itsenäistä työskentelyotetta. Olet henkilönä joustava ja viihdyt erinomaisesti asiakaspalvelun parissa ravintola-alalla ja olet mukava työkaveri.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että intohimonasi ovat asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat - myös kiireen keskellä.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen suhteen lisäksi mielenkiintoisen että monipuolisen työn huipputiimissä sekä vakaavaraisen työnantajan, joka tarjoaa henkilöstölle merkityksellisen työn ja mukavan työyhteisön. Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus työssäsi entisestään kehittyä ja edetä vastuullisimpiin tehtäviin. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Näin haet tehtävää

Jos innostuit, saatat olla etsimämme henkilö! Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi ravintola-alalta. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, jossa sinulla on mahdollisuus kertoa tarkemmin itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. 

Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus