Avoimet työpaikat

Taloushallinnon asiantuntija

Hakuaika päättyy 7.4.2019

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme taloushallinnon ammattilaista asiantuntijatehtäviin Länsi-Vantaalle. Tehtävä on monipuolinen ja työpäiväsi sisältää mm. vaihtelevia ja erilaisia tehtäviä asiakasyritystesi taloushallinnon, kirjanpidon, tilinpäätöksien sekä verotuksen parissa. Työssä vastaat asiakkaittesi talousneuvonnasta ammattitaidolla, joten iso osa työstäsi on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan. Toteutat myös muita taloushallinnon tehtäviä toimiston asiakkaille ja olet osa tehokasta, ammattitaitoista ja asiakasvastuullista tilitoimistoa, jossa asiakasprosessien kehittämisessä sekä laadun seurannassa sinulla on merkittävä rooli.

Ketä haetaan

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahvaa ymmärrystä tilitoimiston kokonaisvaltaisesta toiminnasta, sinulla on alalta useamman vuoden kokemus ja olet asenteeltasi toimeen tarttuva ja aidosti asiakaspalvelutaitoinen. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini-, tai vaativampi asiantuntijatehtävä. Sinulta sujuu sekä itsenäinen että ryhmätyöskentely ja toimit luontevasti esimerkkinä myös kollegoillesi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytykset:

  •  soveltuva koulutustausta (esim. Tradenomi, KTM) KLT-tutkinnosta plussaa
  • useamman vuoden kokemus alalta
  • vahva käsitys ja hahmotuskyky taloushallinnon kokonaisuuksista
  • kokemus sähköisen taloushallinnon prosesseista ja järjestelmistä
  • aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
  • kehitysmyönteistä asennetta, huolellisuutta ja tarkkuutta.

Näin haet tehtävää

Mikäli olet etsimämme henkilö, laita hakemus tulemaan jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätiedot anna.lahteenmaki@cimson.fi

Tee hakemus