Avoimet työpaikat

Kokki

Hakuaika päättyy 28.11.2021

Toimiala:
Majoitus ja ravitsemus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Hei sinä, sykkiikö sydämesi maukkaita makuelämyksiä kohtaan? Jos vastasit kyllä - saatat olla etsimämme kokki!

Haemme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista kokkia vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakkaamme on Vantaalainen ravintola-alan konserni, joka on toiminut ravintola-alalla jo lähes 30 vuoden ajan ja tarjoten aina yhtä ajanmukaisia ja huikeita ravintolaelämyksiä.

Asiakkaamme ravintolat sijaitsevat Vantaan alueella. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joko tyyliltään rennossa seurusteluravintolassa, jossa pääset loihtimaan vaihtuvat ja maittavat lounaat ja a la carten lisäksi tutustumaan myös aitoon italialaistyylisen pizzan saloihin. Tai tunnetussa pihviravintolassa maukkaine kasvisvaihtoehtoineen tai modernissa ravintolakokonaisuudessa, jossa päivisin on lounastarjoilut ja tämän lisäksi kattavat kokous- ja juhlapalvelut kaiken kokoisille ryhmille.

Ketä haetaan

Odotamme, että sinulla on kokemusta alalta ja sinulla on aitoa ja vahvaa tahtoa tuottaa asiakkaille maukkaita makuelämyksiä. Ymmärrät myös houkuttelevan ruoan esillepanon tärkeyden. Sinulla on positiivinen asenne sekä huumorin pilkettä ja olet mukava työkaveri.

Kaikkein tärkeintä on kuitenkin se, että koet intohimoa ruokaa kohtaan, ja sinulla on halua myös alalla kehittyä ja olet idearikas.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen suhteen lisäksi mielenkiintoisen että monipuolisen työn huipputiimissä sekä vakaavaraisen työnantajan, joka tarjoaa henkilöstölle merkityksellisen työn ja mukavan työyhteisön. Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuus työssäsi entisestään kehittyä ja edetä vastuullisimpiin tehtäviin. Tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme.

Näin haet tehtävää

Jos innostuit, saatat olla etsimämme kokki! Kerro meille itsestäsi ja kokemuksestasi ravintola-alalta. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna, jossa sinulla on mahdollisuus kertoa tarkemmin itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. 

Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus