Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 27.9.2020

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme kirjanpitäjää asianajotoimistoon Helsingin keskustaan.

Asiakasyrityksemme palvelee lakiasioissa niin yksityisiä kuluttajia kuin yrityksiä ja myös muita yhteisöjä. Yrityksen lakipalvelut kattavat oikeudellista neuvontaa ja juridisia tarpeita kuten riidanratkaisut, maksukyvyttömyys, perintö- rikosasiat ja perintään liittyvät asiat sekä oikeudenkäynnit. Yrityksen toiminta on mutkatonta, rehellistä ja avointa.

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, joka on toiminut useamman vuoden kirjanpitotehtävissä ja on kykenevä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Tulet luonnollisesti tehtävässäsi vastaamaan yrityksen kirjanpidosta, tilinpäätöksestä ja veroasioiden hoitamisesta.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä (Procountor, Netvisor). Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini-, tai vaativampi taloushallinnontehtävä. Sinussa korostuu tarkkuus ja dynaamisuus. Olet muuntautumiskykyinen ja pidät haasteista ja haluat entisestään kehittyä.  

Toivomme sinulla olevan kiinnostusta talouselämää kohtaan kuten liiketoiminnan kehittämiseen ja sijoittamiseen. Yrityksen toiminnan laajentuessa odotamme sinulla olevan halukkuutta toimia yrityksen pääkirjanpitäjänä.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden, kilpailukykyisen palkkauksen ja mielenkiintoisen tehtävän taloushallinnon parissa.  Sinulla on tässä tehtävässä mahdollisuudet etenemiseen esihenkilö- ja pääkirjanpitotehtäviin. Työsuhde on vakituinen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • soveltuvaa koulutusta, KLT-tutkintoa tai valmiutta tutkinnon suorittamiseen
  • useamman vuoden kokemusta kirjanpidosta ja itsenäisestä työskentelystä
  • sähköisten taloushallinnon tuntemusta
  • erityistä tarkkuutta ja muuntautumiskykyä
  • sujuvaa suomenkielen taitoa (suullinen ja kirjallinen) ja ymmärrettävää englanninkielen taitoa  

 Eduksesi on esihenkilökokemus ja osaaminen palkanlaskennasta.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon asiantuntija? Kerro meille itsestäsi ja työkokemuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si, sekä palkkatoiveesi. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus