Avoimet työpaikat

Myyjä, kankaat ja tekstiilit

Hakuaika päättyy 29.9.2019

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Osa-aikatyö
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Onko sinua kutsuttu aurinkoiseksi asiakaspalvelijaksi? Etsimme nyt huippumyyjää, joka aidosti nauttii asiakkaiden kohtaamisesta.

Haemme kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin keskittyneelle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä myyjää pääkaupunkiseudun myymälöihin, Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle. Asiakasyrityksemme on markkinajohtaja verho-, sisustus- ja vaatetuskankaiden myynnissä.

Ketä haetaan

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, jos haluat intohimoisesti luoda asiakkaille upeita ostoelämyksiä kodintekstiilien ja kankaiden parissa. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja osaat kuunnella asiakasta ja tunnistat tämän tarpeet sekä koet vahvaa tahtoa auttaa ja palvella.

Edellytykset

Olet omatoiminen ja viihdyt asiakkaiden keskuudessa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet erinomaisesti toimeen työkavereiden kanssa.

Odotamme sinulta sekä kiinnostusta että innokkuutta työskennellä kankaiden ja tekstiilien parissa. Eduksesi on tekstiilien ja kankaiden tuntemus tai tekstiilialan koulutus.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen ja vakituisen työsuhteen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tekstiilien, kankaiden ja sisustussuunnittelun maailmassa.

Näin haet tehtävää

Jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi, joka aidosti nauttii asiakaspalvelusta, niin tee hakemus. Kerro meille mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän tekstiili- ja sisutusalan ammattilaisen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus