Avoimet työpaikat

Taloushallinnon taituri, kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 1.10.2023

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Hei sinä taloushallinnon taituri ja kirjanpitäjä! Sykkiikö sydämesi taloushallinnolle ja odotuksia ylittävälle asiakaspalvelulle? Entä miltä kuulostaa ”Coolest bookkeepers in town”? Heräsikö kiinnostuksesi? Loistavaa – siinä tapauksessa kuulemme mielellämme sinusta!

Haemme nyt asiakkaallemme Profitcountille heidän iloiseen ja rempseään tiimiin kirjanpitäjää.

Profitcount on taloushallinnon moniosaaja, joka tarjoaa asiakkaalleen henkilökohtaista, asiantuntevaa ja joustavaa taloushallinnon palvelua. Tavoitteena on tuntea asiakas ja asiakkaan tarpeet ja tarjota mitä parhainta taloushallinnon palveluita.  

Tutustu Yrityspalvelu Profitcount Oy https://profitcount.com/

Ketä haetaan

Haemme henkilöä, joka on toiminut useamman vuoden taloushallinnon parissa ja on kykenevä itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn. Tulet luonnollisesti tehtävässäsi vastaamaan eri asiakkaiden ja toimialojen kirjanpidosta ja odotamme, että tilinpäätökset ovat sinulle tuttuja. Työskentelet proaktiivisesti ja tuloksellisesti oli kyseessä taloushallinnon rutiini tai vaativampi taloushallinnon tehtävä. Sinussa erityisesti korostuu tarkkuus ja dynaamisuus. Olet muuntautumiskykyinen ja haluat entisestään kehittyä.

Voit olla taloushallinnon vahva osaaja tai vaihtoehtoisesti olet urasi alkuvaiheessa, ja sinulla on vahvaa tahtoa työssäsi ja alalla kehittyä. 

Odotamme, että sinulla on tilitoimistokokemusta ja tehtävään soveltuva taloushallinnon koulutus sekä osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä. Eduksesi lasketaan Visma Fivaldin ja Netvisorin tuntemus.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi loistavan tilaisuuden ja näköalapaikan kasvavassa alan yrityksessä ja vakaavaraisen työnantajan. Ja mitä parasta - tulet saamaan aivan huippu mahtavan työporukan ja ennen kaikkea työnantajan, jossa henkilöstön työhyvinvoinnista aidosti välitetään suurella sydämellä! Sinulla on tässä tehtävässä ainutlaatuinen mahdollisuus myös ammatilliseen kehittymiseen.

Työsuhde on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakkaallemme. Työpisteesi sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Helsingin Sörnäisissä ja sinulla on haluttaessasi mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Jotta menestyisit työssäsi, odotamme sinulla olevan:

  • soveltuvaa taloushallintoalan koulutusta ja tilitoimistokokemusta
  • useamman vuoden kokemus kirjanpidosta ja itsenäisestä työskentelystä tai vaihtoehtoisesti olet urasi alkuvaiheessa
  • sähköisten taloushallinnon tuntemusta
  • erityistä tarkkuutta ja muuntautumiskykyä
  • sujuvaa suomen kielen hallintaa ja hyvää englannin kielen taitoa

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme taloushallinnon osaaja? Kerro meille itsestäsi ja alan työkokemuksestasi. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta!

Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14 - 15 välisenä aikana tai jättämällä soittopyynnön.

Tee hakemus