Avoimet työpaikat

Konsultoiva myyjä, energia-ala

Hakuaika päättyy 21.1.2018

Toimiala:
Informaatio ja viestintä (Media, kustannus, televiestintä, ohjelmistot, tietojenkäsittely, palvelimet, tietokoneasennus)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Etsimme yrittäjähenkistä ja omalla toiminimellään toimivaa sähkösopimusten ja LED – valasimien sekä aurinkopaneeleiden konsultoivaa myyjää.

Yritys toimii sähköalalla LED-valaisimien ja aurinkopaneeleiden, sekä asennusten ja huoltojen parissa, että sähkösopimusten myynnissä ja tukena rahoitus ratkaisuissa.

Tehtävänäsi on yhdessä asiakkaan kanssa löytää energia tehokkaat ja ympäristöystävälliset sähköalan ratkaisut. Asiakkaanasi tulevat olemaan niin yritykset kuin yksityiset kuluttajat.

Ketä haetaan

Tehtävään haetaan ulospäinsuuntautunutta ja asiakasta luontevasti lähestyvää myyjää. Sinun tulisi erityisesti pitää liikkuvasta työstä, koska työpäiväsi eivät ole työpöydän äärellä istumista. Toivomme, että sinua erityisesti kiinnostaa tämän päivän ja tulevaisuuden energia ratkaisut.

Jotta varmistamme onnistumisesi myyntityössäsi järjestämme sinulle sähköalan perehdytyksen.

Edellytykset

Haetulla henkilöllä toivomme olevan jonkinlaista tekniikka alan kokemusta ja ymmärrystä energia alasta tai vaihtoehtoisesti olet toiminut kiinteistöalan tehtävissä.

Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Näin haet tehtävää

Yrityksen palkkausjärjestelmä perustuu provisiopalkkaukseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva intohimoinen ja tulevaisuuden energia alan myyjä.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön kohdattaessa.

Tee hakemus