Avoimet työpaikat

Sahatyöntekijä

Hakuaika päättyy 9.10.2022

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
8-16:30
Sijainti:
Pälkäne

Työn kuvaus

MKH -Rakennustarvike OY on rakennustarvike- ja rakennusliikkeen symbioosi, joka sahaa, höylää ja painekyllästää puutavaraa.Tavoitteena on tarjota joustavaa ja ystävällistä palvelua jokaiselle asiakkaalle.

Yritys sijaitsee Pälkäneellä, Rautajärven kylässä.

 

 

Ketä haetaan

Haen sinua motivoitunut SAHATYÖNTEKIJÄ. Tämä työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden vakituiseen työhön sekä tilaisuuden kehittää omaa osaamista puuteollisuudessa. Työtehtävät koostuvat sahan monipuolisista työtehtävistä.

Edellytykset

Sinulla pitäisi olla ajokortti ja auto käytössä työmatkoja varten. Työ edellyttää kohtalaisen hyvää fyysistä kuntoa ja aikaisempi kokemus tai harrastus rakentamisesta, sahaamisesta tai vaikka traktorilla ajosta on eduksi. Työhön perehdytetään ja kokeneempien henkilöiden kanssa pääset työn alkuun. Opit käyttämään erilaisia työkoneita ja laitteita puuteollisuuden ympäristössä. Ja jos olet pyörösahalla aiemmin työskennellyt niin sitä osaamista erityisesti arvostetaan.

Näin haet tehtävää

Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tämä vakituinen työpaikka täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä. Palkkasi myötäilee Mekaanisen metsäteollisuuden TES/sopimuksen mukaan.

Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Markulta markku.soppi@cimson.fi tai puh 0400 270 943. 

Tee hakemus