Avoimet työpaikat

Tuotannon tiiminvetäjä elektroniikkateollisuuteen

Hakuaika päättyy 29.5.2022

Toimiala:
Teollisuus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
arkisin toimistoaika, liukuva
Sijainti:
Janakkala
Työsuhde:
Vakituinen

Työn kuvaus

Elektro-Arola Oy on vuonna 1974 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Pääasiallinen asiakaskunta muodostuu eri viranomaisorganisaatioista ja suurteollisuudesta.

Haemme nyt rekrytointiyhteistyössä TUOTANNON TIIMINVETÄJÄÄ Kanta-Hämeeseen, Turengin toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluu yrityksen oman, pitkälti projektiohjautuvan tuotantotiimin yleinen koordinointi, jotta se toimii saumattomana osana yrityksen dynaamista tiimiorganisaatiomallia. Pääasiallisina ohjelmistotyökaluina käytössäsi on Visma Nova -toiminnanohjausjärjestelmä ja Microsoft Office 365 -ympäristö.

Ketä haetaan

Etsimme tehtävään itseohjautuvan tiimityön hallitsevaa, hyvät kommunikaatiotaidot omaavaa henkilöä, jolla on kokemusta tiiminvetäjän tehtävistä ja taustaa tuotannollisesta työyhteisöstä. Elektroniikan, mekaniikan ja tietoliikenteen osaaminen on käytännössä oltava riittävällä tasolla, jotta kykenee toimimaan tehokkaasti teknisessä toimintaympäristössä. Vähintään hyvää luetun englannin osaamista ja nuhteetonta taustaa edellytetään.

Elektro-Arola Oy tarjoaa Sinulle mielenkiintoisen työn taloudellisesti vakavaraisen, perheomisteisen yrityksen palveluksessa. Tarjolla on itsenäinen rooli osana mutkatonta tiimiorganisaatiota ja hyvät kehitys- ja vaikutusmahdollisuudet siihen. Työpaikka sijaitsee Turengin keskustan välittömässä läheisyydessä, kävelymatkan päässä pääradan juna-asemalta.

Näin haet tehtävää

Olisitko sinä etsimämme tiiminvetäjä? Hae tehtävää nyt, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae tehtävää sivujemme kautta, viimeistään kuitenkin 29.5.2022 mennessä. 

Mikäli joku asia jäi askarruttamaan, niin lisätietoja antaa Cimson Henkilöstöpalveluiden konsultti Markku Soppi, 0400 270 943 tai markku.soppi@cimson.fi.

Tee hakemus