Avoimet työpaikat

Ajoneuvotekniikan osaaja, Lahti

Hakuaika päättyy 18.11.2018

Toimiala:
Muu tekniikan ala
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Kiinnostavatko sinua ajoneuvojen tekniikat? Haemme nyt tulevia katsastuksen ammattilaisia!

Jos koet kiinnostusta alaa kohtaan, sinun kannatta ehdottomasti tarttua tähän tilaisuuteen. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua työn ohella ja tulla alan ammattilaiseksi.  

Voit olla joko alalla toiminut ja sinulla on katsastusoikeudet tai vaihtoehtoisesti sinulla on auto- tai koneteknikon tai -insinöörin koulutus sekä vähintään 6 kuukauden kokemus autokorjaamotyöstä. Tai olet juuri opinnot suorittanut 3 vuoden insinööriopiskelija tai erityisammattitutkinnon suorittanut autoasentaja.

Asiakasyrityksemme on kotimainen yritys, jolla toiminta - ajatuksenaan on tarjota ainutlaatuisia, joustavia ja positiivisia katsastuskokemuksia sekä turvata autoilijoiden matkaa huolellisesti tarkastetulla ajoneuvolla.

Ketä haetaan

Katsastaja tarvitsee työssään teknistä osaamista, asiakaspalvelutaitoja ja vastuuntuntoa. Työ on mielenkiintoista ja arvostettua. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Olet myös innokas oppimaan ja kehittymään. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. 

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät työolosuhteet ja mukavan työporukan.

Edellytykset

Edellytämme, että sinulla on suoritettuna jokin alla olevista tutkinnoista:  

  • auto- tai koneteknikon opinnot sekä vähintään 6 kuukauden kokemus autokorjaamotyöstä  
  • 3 vuoden insinööriopiskelut sekä vähintään 6 kuukauden kokemus autokorjaamotyöstä  
  • olet 3 vuoden erityisammattitutkinnon suorittanut autoasentaja
  • tai sinulla on jo kevyenkaluston katsastuskokemus ja katsastusoikeudet

Näin haet tehtävää

Yrityksen toiminta laajenee nyt entisestään. Haluatko sinä liittyä mukaan huipputiimiin, jossa toimitaan joustavasti, ripeästi ja aidolla palveluasenteella? Tee hakemus jo tänään. Täytä hakemus huolellisesti ja kerro meille miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva henkilö.

Tee hakemus