Avoimet työpaikat

Valmentaja

Hakuaika päättyy 31.1.2021

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Kokoaikainen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Tampere
Työsuhde:
Vakituinen

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva valmennusalan yritys. Olemme erikoistuneet urasuunnitteluun, työnhaun ohjaukseen, yrittäjyyteen ja ammatilliseen kuntoutukseen. Haemme nyt Pirkanmaalle valmentajia. Työ alkaa helmi-maaliskuun aikana. 

 

 

Ketä haetaan

Valmentajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden valmentaminen työnhakuun, urasuunnitteluun ja ammatinvalintaan liittyvissä asioissa. Toimenkuvaan voi kuulua sekä yksilövalmennusta että ryhmävalmennusta. Uravalmentaja toimii työssään itsenäisesti mutta samalla osana tiimiä. Pirkanmaan aluetoimistomme sijaitsee Tampereella mutta valmentajalla tulee olla valmius liikkua Pirkanmaan alueella. Työ vaatii ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta tarvittaessa.

Edellytykset

Valmentajalla tulee olla korkeakoulututkinto ja vähintään kolme vuotta työkokemusta vastaavan tyyppisistä aikuisten valmennuspalveluista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii kykyä itsenäiseen vastuulliseen työhön mutta myös yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja. Yritysten kontaktointi omien asiakkaiden tilanteen edistämiseksi on osa työtä. Valmentajan on käytettävä työssään yrityksemme tietojärjestelmiä sekä osattava organisoida omaa työtään.

Näin haet tehtävää

Työtehtävään liittyvät kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen: paivi.ristolainen (at) cimson.fi. Emme vastaa puhelimitse tiedusteluihin. Jätä hakemus ja CV 25.1.2021 mennessä rekrytointijärjestelmän kautta.

Tee hakemus