Avoimet työpaikat

Vaaka-asentaja

Hakuaika päättyy 25.8.2019

Toimiala:
Muu tekniikan ala
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Oletko kiinnostunut mielenkiintoisista ja monipuolista huolto-asentajan tehtävistä?

Haemme asiakasyrityksellemme vaaka-asentajaa pyöräpainovaakojen valmistukseen ja niiden huoltoon vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja erikoisvaakojen, kuten ajoneuvo- ja lentokonevaakojen suunnittelussa ja valmistuksessa Baltian maissa. Yrityksellä on merkittäviä referenssejä myös muualla Euroopassa. Suunnittelun ja valmistuksen lisäksi suoritetaan myös erikois- ja pyöräpainovaakojen kalibrointia ja huoltoa.

Ketä haetaan

Työtehtävissäsi asentajana tulet toimimaan erikoisvaakojen asennus- ja huoltotehtävissä sekä kokoonpanoissa.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on aikaisempaa kokemusta kokoonpano tehtävistä ja sähköasentajan tai mekaanikon koulutusta. Voit olla myös alalle valmistunut, jolloin sinulle tarjotaan mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana. Ratkaisevampanna asiana pidämme kuitenkin työkokemustasi, asennettasi huoltotöitä kohtaan sekä innokkuuttasi uuden oppimiseen.   

Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä organisointikyky. Perehdytyksen jälkeen kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta ja olet vastuuntuntoinen, sekä yhteistyötaitoinen. Haluat myös sitoutua työhösi pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä yrityksen palveluita yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän erikoisvaakojen parissa luotettavassa ja vakavaraisessa yrityksessä. Sinulla on tässä tehtävässä ainulaatuinen mahdollisuus kehittyä erikoisalan huoltoammattilaiseksi.

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sähköasentajan, mekaanikon tai muu vastaavan alan koulutus
  • sinulla on innokkuutta uuden oppimiseen
  • kohtalainen englanninkielen taito on välttämätöntä, muu kielitaito katsotaan eduksesi

Eduksesi on työkokemus huoltoasentajan tehtävistä.  

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme tuleva vaaka-asentajan ammattilainen? Tee hakemus ja kerro meille mikä sai sinut tästä tehtävästä kiinnostumaan sekä siitä, että miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tähän tehtävään.  

Täytähän hakemuksen huolellisesti ja liitähän mukaan CV:si. Odotamme innolla, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus