Avoimet työpaikat

Sähköasentaja

Hakuaika päättyy 8.12.2019

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista ja itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on merkittävä kiinteistöhuoltoalan toimija ja heidän palvelunsa perusta ovat vastuullisuus ja laadukkuus.

Työssäsi tulet toimimaan kiinteistöjen sähköjärjestelmien korjaus- ja kunnossapitotöissä ja järjestelmien muutoksissa ja uusinnoissa.

Ketä haetaan

Tehtävään haetaan vastuullista, joustavaa sekä aikaan saavaa henkilöä. Olet oma-aloitteelinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. 

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen luotettavassa ja vakaavaraisessa kiinteistöhuoltoalan yrityksessä. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan:

  • sähköalan koulutusta
  • suoritettuna sähköturvallisuus- ja työturvallisuuskortit
  • pääkaupunkiseudun tuntemusta
  • B-ajokorttia
  • hyvää suomenkielen taitoa

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Kerro meille sähköalan työkokemuksesi ja täytäthän hakemuksesi huolellisesti. Mainitse hakemuksessasi suorittamasi pätevyydet ja lupakortit. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma -to klo 14 -15 välisenä aikana. 

Tee hakemus