Avoimet työpaikat

AV - osaaja, tapahtumat ja messut

Hakuaika päättyy 22.4.2019

Toimiala:
Muu tekniikan ala
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Oletko "kyllä onnistuu" - asenteella varusteltu ihmisläheinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua toimeen?  Haemme asiakaspalveluhenkistä AV – tapahtumatekniikan osaaja Helsinkiin. Asiakasyrityksemme toimii tapahtumien, messujen ja toimistohotellin paikkavuokraajana.

Ketä haetaan

Oletko se sinä, jolla on kokemusta audioavisuaali- ja esitystekniikasta? Tämän lisäksi työpäiväsi pitävät sisällään myös kalustamista sekä messujen rakentelua sisätiloissa.

Odotamme sinun olevan moniosaaja, jolla on kokemusta esitystekniikasta ja äänentoistosta sekä asennuksista ja huolloista. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet avulias ja keskeisintä tekemisessäsi ovat korkea laatu ja asiakaslähtöisyys.

Tulet työskentelemään monipuolisessa tehtävissä tekniikan ja tapahtumarakentelun parissa mielenkiintoisessa sekä ainulaatuisessa työympäristössä. Työaikasi painottuvat tapahtumien ja messujen mukaisesti (ma - su, myös tarvittaessa iltaisin), joten odotamme sinulta joustavuutta.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Työsuhde solmitaan alkuun mahdollisesti henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tulet työllistymään asiakasyritykseen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • AV – ja esitystekniikan osaamista
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • asiakaspalveluhenkisyyttä
  • paineensietokykyjä
  • organisointitaitoja
  • hyvää suomenkielen taitoa 

Näin haet tehtävää

Jos sinulla on kokemusta AV – laitteiden tekniikasta, viihdyt monipuolisessa työssä ja olet työhösi sitoutuva, niin tee hakemus. Kerro meille itsestäsi ja työkokemuksestasi. Täytäthän hakemuksen huolellisesti. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna.

Tee hakemus