Avoimet työpaikat

Myynti- ja varastohenkilö, autonhoitotuotteet

Hakuaika päättyy 18.7.2022

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Kangasala

Työn kuvaus

Haluatko työskennellä laadukkaiden autonpuhdistus tuotteiden ja maailmankuulun brändin parissa? Entä miltä kuulostaa myynti ja varastovastaavan työt perheyrityksessä ja mukavassa työporukassa?

Haemme asiakkaallemme Autokem Oy:lle energistä huippumyyjää, joka osa viikosta toimisi myynnin lisäksi varastovastaavaana ja huolehtisi itsenäisesti autohoitotuotteiden varastotoiminnasta.

AutoKem on toiminut Autoglymin autonhoidon ja autonpuhdistus tuotteiden maahantuojana jo vuodesta 1991. Tuotteet kehitetään yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa, jotta varmistetaan tuotteiden toimivuus ja että saamme mitä parhaimmat tuotteet autojen pintojen puhdistukseen, kiillottamiseen ja suojaamiseen. Tehokkuus, riittoisuus ja helppokäyttöisyys tekevät Autoglym-tuotteista hinta-laatusuhteeltaan voittamattomia.

Ketä haetaan

Haemme nyt sinua, joka nauttii myynnistä ja kaupanteosta ja viihdyt monipuolisissa sekä itsenäisissä työtehtävissä.

Työpäiväsi pitävät sisällään myyntiä ja yhteydenottoa asiakkaisiin ja osittain myös uusasiakashankintaa. Vastaanotat tilauksia puhelimitse ja keräilet ja lähetät tuotteita eteenpäin ja apuna varastopuolella sinulla on sähkö- ja kaasutrukit. Hyväksyt myös tilauksia ja teet tarvittavat kirjaukset varastojärjestelmään sekä lähetät eteenpäin laskuja järjestelmän kautta (käytössä Visma Nova).

Kattavan perehdytysjakson jälkeen tulet työskentelemään työssäsi itsenäisesti, joten odotamme, että olet omatoiminen, pidät vastuista sekä olet työssäsi tarkka ja järjestelmällinen. Olet aina valmiina asiakasta varten, joten luonnollisesti asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat osa sinua ja sinulla on myös myynnillinen asenne.

Työpisteesi sijaitsee Autokemin varastolla Kangasalla ja pitkälti yli sadan laadukkaiden autohoitotuotteiden parissa. Työ on päivätyötä ja maanantaista – perjantaihin ja työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.  

Tarjoamme sinulle monipuolisen, mielenkiintoisen ja itsenäisen työn vakavaraisessa ja pitkään toimineessa perheyrityksessä, jossa työpanostasi aidosti arvostetaan. Tulet työllistymään kauttamme suoraan asiakkaallemme.

Näin haet tehtävää

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat siirtyä uusien haasteiden pariin ja sinusta olisi mielekästä työskennellä niin myynnin kuin laadukkaiden autohoitotuotteiden parissa - kannatta sinun ehdottomasti olla meihin yhteydessä!

Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Lähestymme sinua hakuajan päätyttyä ja rekrytointiprosessin edetessä viimeistään vko 30.

Tästä rekrytointiprosessista vastaa rekrytointikonsulttimme Mona mona.sandstrom@cimson.fi tai puh 040 574 9876.

Tee hakemus