Avoimet työpaikat

Myyntipäällikkö, hydrauliikka – ja teollisuus

Hakuaika päättyy 27.1.2019

Toimiala:
Teollisuus
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Porvoo

Työn kuvaus

Haemme myyntipäällikköä hydrauliikan ja teollisuustuotteiden myyntiin.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut hydrauliikan, teollisuusletkujen ja liittimien erikoisliike, joka palvelee kokonaisvaltaisesti teollisuusalan yrityksiä sekä aliurakoitsijoita. Yritys etsii nyt myyntipäällikköä uudistetun palvelukonseptin myyntiin ja markkinointiin nykyisille sekä uusille yritysasiakkaille. 

Ketä haetaan

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, mikäli pidät liikkuvasta työstä ja olet myyntihenkinen, sinulla on erinomaiset vuorovaikutus taidot, olet määrätietoinen ja toimit luontevasti asiakkaiden kanssa. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on businesslähtöinen ajattelutapa sekä tahtoa saada aikaan näkyviä tuloksia. Myyntipäällikön työ on itsenäistä ja liikkuvaa, joten et tule istumaan vain työpöytäsi ääressä. Toimistopäiviä viikossa on noin kaksi. Toiminta-alueesi tulee olemaan pääsääntöisesti Etelä - Suomi.

Työsuhde on vakituinen, jossa aloitus helmikuussa 2019. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen. Palkkaus muodostuu kiinteästä osasta sekä provisiosta.

Edellytykset

Odotamme sinulla olevana jonkinlaista teknistä osaamista tai vaihtoehtoisesti työkokemusta teollisuudesta, tai olet mahdollisesti toiminut teollisuuden kunnossapitotehtävissä. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin oma kiinnostuksesi alaa kohtaan, suunnitelmallisuus sekä myyntihenkisyys.

Näin haet tehtävää

Tee hakemus ja kerro työkokemuksestasi sekä miksi juuri sinä olisit se oikea henkilö tähän tehtävään. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma – pe klo 14 -15 välisenä aikana. 

Tee hakemus