Avoimet työpaikat

LVI - huoltoasentaja

Hakuaika päättyy 20.10.2019

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haluatko sinä liittyä mukaan ammattitaitoiseen ja mukavaan työporukkaan? Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia LVI – huoltoasentajia pääkaupunkiseudulle.

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut vakaavarainen perheyritys. Palvelevat kattavasti LVI-urakoinnissa sekä huolto- ja korjaustoiminnassa.

Ketä haetaan

Haemme henkilöä jolla on useamman vuoden kokemusta itsenäisestä työskentelystä LVI – alalta. Olet omatoiminen ja valmis liikkuvaan työhön. Huoltotyöt ovat sinulle tuttuja ja hananvaihdot sujuvat sinulta ammattitaitoisesti ja siirryt hetkessä seuraavaan työkohteeseen.

Sinulla on työnteon asenne kunnossa ja tulet toimeen niin työporukan kanssa kuin asiakkaiden. Olet tarkka työsi jäljistä ja koet myös ammattiylpeyttä alasta. Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen luotettavassa LVI - alan yrityksessä. Työsuhde solmitaan alkuun henkilöstövuokrauksen kautta, jonka jälkeen tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • LVI – alan työkokemusta
  • suoritettuna työturvallisuuskortti  
  • B – ajokortti
  • suomenkielen taitoa

Eduksesi on, jos olet toiminut huoltoasentajan töissä.  

Näin haet tehtävää

Kiinnostuihan? Liity mukaan osaavaan ja ammattitaitoiseen tiimiin! Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ammattitaitoisen huoltoasentajan löydyttyä. Tee hakemus huolellisesti ja kerro meille alan työkokemuksesi sekä mainitse suorittamasi lupakorttisi. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsulttimme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus