Avoimet työpaikat

Lähihoitaja, palvelukotiin

Hakuaika päättyy 1.7.2019

Toimiala:
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vantaa

Työn kuvaus

Haemme asiakasyritykselleemme lähihoitajia palvelukotiin Vantaan Koivukylään. Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut ja ovat siivous- ja hoivapalveluihin erikoistunut perheyritys.

Ketä haetaan

Lähihoitajan työ palvelukodissa on asukkaiden toimintakykyä edistävää ja ylläpitävää. Tavoitteena on varmistaa kaikille asukkaille yksilöllinen ja hyvä elämä, joten odotamme sinulta sitoutumista työhösi.

Sinulla on myös vanhuksia kunnioittavaa ajattelutapa ja olet luonnollisesti asiakaspalveluhenkinen. Viihdyt erinomaisesti hoiva- alalla ja olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja suhtaudut innostuneesti työhösi.

Työ on 2 – vuorotyötä, aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • palvelukotityöhön soveltuvaa tutkintoa, esim. lähihoitaja
  • suomenkielen taitoa

Toivomme sinulla olevan lääkkeen anto luvat.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme palvelukodin hoitaja? Jos olet hoiva-alan työstä innostunut, niin suosittelemme sinua jättämään meille hakemuksen. Kerro itsestäsi, työkokemuksestasi sekä alan koulutuksestasi sekä siitä, että miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö palvelukodin hoitajaksi? Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus