Avoimet työpaikat

Pintakäsittelijä, puuseppäverstaalle

Hakuaika päättyy 25.9.2022

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Hausjärvi

Työn kuvaus

Haemme nyt pitkäaikaiselle asiakkaallemme ja puusepänverstaan maalauslinjalle pintakäsittelijää.

Asiakkaamme tarjoaa pitkällä kokemuksella laadukasta puualan ja käsipuusepän palveluita, suunnittelusta toteutukseen. Riihimäen kupeeseen ja Hausjärven puuseppäverstaalla tarvitaan nyt lisää käteviä käsiä.

Jos kiinnostuit – olethan yhteydessä. Tämän tyyppisiä avoimia tehtäviä on meillä harvoin tarjolla!

Ketä haetaan

Odotamme, että sinulla on kokemusta pintakäsittelystä ja olisi loistavaa, jos viihtyisit tarvittaessa myös puusepän verstaan puolella.

Etsimme sinua, joka olet tottunut tekemään käsilläsi laadukasta työtä ja moitteeton työnjälki on sinulle itsestäänselvyys. Olet myös innokas oppimaan lisää ja olet persoonan joustava.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta puusepän töistä, alan koulutusta ja esimerkiksi puutekniikka tai pintakäsittelyalalta. Tai vaihtoehtoisesti olet juuri alalle valmistunut ja innokas oppija.

Tyyppinä olet reilu ja rehti ja sinulla tulisi olla suoritettuna työturvallisuuskortti. Eduksesi on kokemuksesi ja taitosi puun pintakäsittelystä.

Työsuhde on kokoaikainen ja työn aloitus on sovittavissa.

Näin haet tehtävää

Heräsihän mielenkiintosi? Ole meihin yhteydessä ja mainitse hakemuksessasi koulutuksesi, työkokemuksesi ja suorittamasi lupakortit. Lisätietoa voit tarvittaessa kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrin@cimson.fi tai puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma - to klo 14–15 välisenä aikana.

Tee hakemus