Avoimet työpaikat

Myymäläpäällikkö

Hakuaika päättyy 31.1.2021

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Vaasa

Työn kuvaus

Haemme kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin keskittyneelle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä, kokenutta ja osaavaa myymäläpäällikköä Vaasan myymälään.

Asiakasyrityksemme on markkinajohtaja verho-, sisustus- ja vaatetuskankaiden myynnissä.

Myymäläpäällikkönä olet kokonaisvastuussa myymälästä, asiakaspalvelusta, tuloksesta ja henkilöstöstä. Olet mukana kaikissa myymälän toiminnoissa vastaten myös myymäläkonseptin toteuttamisesta. Työskentelet itse aktiivisesti ja tavoitteellisesti myynnin parissa ja ohjaat, innostat sekä kannustat tiimiäsi omalla esimerkilläsi. Sinulla on selkeät kommunikointi- ja johtamistavat ja pystyt luomaan viihtyisän ja aktiivisen työilmapiirin.

Ketä haetaan

Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulee olla aiempaa esimieskokemusta, kaupan alan erinomaista tuntemusta ja kauppiashenkisyyttä sekä vahvaa työmotivaatiota. Odotamme sinulta tekstiilien ja kankaiden tuntemusta tai tekstiilialan koulutusta sekä innokkuutta työskennellä kankaiden ja tekstiilien parissa. Viihdyt myös nopeatempoisessa työympäristössä ja sinulla on energinen ja oma-aloitteinen ote työhösi.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen lisäksi ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tekstiilien, kankaiden ja sisustussuunnittelun maailmassa. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Näin haet tehtävää

Jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi, niin tee hakemus pikaisesti. Kerro meille mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän asiakaspalvelun ja myynninesihenkilön ammattilaisen. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus