Avoimet työpaikat

Myyjä, energia-ala

Hakuaika päättyy 24.11.2019

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Oletko sinä kiinnostunut tämän hetkisistä ja tulevaisuuden energia ratkaisuista? Oletko yrittäjähenkinen ja onko sinulla halukkuutta saada aikaan näkyviä tuloksia?

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme nyt yrittäjähenkistä ja omalla toiminimellään tai vaihtoehtoisesti kevyt yrittäjänä toimivaa energia-alan myyjää Helsinkiin, Turkuun, Lahteen, Tampereelle ja Jyväskylään.

Asiakasyrityksemme toimii kokonaisvaltaisesti sähköalalla LED-valaisimien ja aurinkopaneeleiden myynnissä, asennuksessa ja huollossa sekä apuna rahoitus ratkaisuissa. Tämän lisäksi yritys tarjoaa myös asiantuntija apua sähkösopimuksiin liittyviin vaihtoehtoihin.   

Päätehtävänäsi on yhdessä asiakkaan kanssa löytää energia tehokkaat ja ympäristöystävälliset sähköalan ratkaisut. Asiakkaanasi tulevat olemaan kiinteistöistä vastaavat yritykset.

Ketä haetaan

Tehtävään haetaan ulospäinsuuntautunutta ja asiakasta luontevasti lähestyvää henkilöä. Olet myös aktiivinen, yhteistyökykyinen ja valmiina joustavaan sekä asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Sinun tulisi erityisesti pitää liikkuvasta työstä, koska työpäiväsi eivät ole työpöydän äärellä istumista. Toivomme, että sinua erityisesti kiinnostaa tämän päivän ja tulevaisuuden energiaratkaisut.

Edellytykset

Haetulla henkilöllä toivomme olevan jonkinlaista tekniikka alan kokemusta ja ymmärrystä energia- alasta tai vaihtoehtoisesti olet toiminut kiinteistöalan tehtävissä.

Jotta varmistamme onnistumisesi myyntityössäsi tulee sinulla olla B - ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden vaihtelevaan ja mielenkiintoiseen työhön energia-alalla. Tulet saamaan työtehtäviisi yrityksen järjestämän kattavan sähköalan perehdytyksen. Tulet toimimaan yrittäjänä, joko omalla toiminimellä tai kevyt yrittäjänä ja palkkaus perustuu provisiopalkkaukseen.

Näin haet tehtävää

Kiinnostuithan? Lähetä hakemuksesi ja kerro miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva intohimoinen ja tulevaisuuden energia-alan myyjämme. Muistathan maininta hakemuksessasi, että mistä paikkakunnasta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttäessä. Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna.
Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana.

Tee hakemus