Avoimet työpaikat

Kiinteistön korjausaputyöntekijä

Hakuaika päättyy 28.7.2019

Toimiala:
Rakentaminen
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Tuusula

Työn kuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme kiinteistöjen korjausaputyöntekijää pääkaupunkiseudulle. 

Työtehtävät pitävät sisällään mm. pientä rakennuspurkua, korjausrakentamista, pihakivetystä,maalausta ja muita monipuolisia kiinteistön korjaus- ja rakennusaputöitä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa korjaus- ja teknisiä palveluita isännöitsijätoimistoille ja taloyhtiöille, yli 40 vuoden rautaisella ammattitaidolla. 

Ketä haetaan

Olet juuri sopiva tähän työhön, jos sinulta löytyy kokemusta korjaus- ja rakennusaputöistä ja sinua kiinnostavat monipuoliset korjausrakentamisen työt. Odotamme sinulla olevan rehti asenne työtä kohtaan ja pidät kiinni siitä, mitä on sovittu ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Yrityksessä arvostetaan joustavuutta ja kykyä yhteistyöhön.

Tulet alkuun työllistymään henkilöstövuokrauksen kautta ja tarjoamme sinulle kokoaikaisen työsuhteen, jossa sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Edellytykset

Jotta pärjäät työssäsi, sinulla tulisi olla

  • jonkinlaista kokemusta korjausrakentamisen töistä ja olet innokas oppimaan lisää
  • työturvallisuuskorttia
  • B-ajokorttia
  • hyvää fyysistä kuntoa
  • halukkuutta sitoutua

Hyvällä asenteella ja kovalla motivaatiolla korvaat mahdollisen työkokemuksen puutteen.

Näin haet tehtävää

Jos tunnistat itsesi, niin tee hakemus pikaisesti sillä työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Kerro meille työkokemuksesi ja mainitse hakemuksessasi suorittamasi lupakortit, kuten työturvallisuuskortti. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 – 15.

Tee hakemus