Avoimet työpaikat

Myyntihenkilöitä, energia – alalle

Hakuaika päättyy 28.7.2019

Toimiala:
LVI, Sähkö-, kaasu- ja lämpöhuolto, jäähdytysliiketoiminta
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Oulu

Työn kuvaus

Asiakasyrityksemme on vahva ja luotettava energia-alan toimija, joka tarjoaa asiakkailleen konkreettisia ja energiatehokkaita ratkaisuja sekä kokonaisvaltaisia palveluita. Yritys hakee nyt kasvavaan tiiminsä myyntihenkilöitä Oulun - Vaasan alueelle.

Ketä haetaan

Tehtävään haetaan henkilöä, joka kokee, että myyntityö on juuri se työ, jossa viihtyy erinomaisesti. Oma-aloitteellisuus, joustavuus ja luotettavuus kuvastavat sinua. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja otat uudet tilanteet rohkeasti haltuun. 

Sinulla on businesslähtöinen ajattelutapa ja vahvaa tahtoa saada aikaan näkyviä tuloksia. Lähestyt asiakasta luontevasti ja pidät myös liikkuvasta työstä, koska työpäiväsi eivät ole työpöydän äärellä istumista. 

Mitä saat?

Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulta ei edellytetä aikaisempaa energia – alan tuntemusta. Toivomme toki sinulla olevan kiinnostusta toimia energia-alan yrityksessä, B2B myynnissä. 

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen yrityksessä, jonka toimintaa ohjaa luotettavuus.

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme ja työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaisesti. Työsuhteen alussa on takuupalkka ja tämän jälkeen palkkaus muodostuu pohja- ja provisiopalkasta.

 

 

Edellytykset

Edellytämme sinulta:

  • oman auton käyttömahdollisuutta (B - ajokortti)
  • olet aidosti myynti- ja asiakaspalveluhenkinen
  • sujuvaa suomenkieltä
  • ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksesi

Näin haet tehtävää

Mikäli tunnistit itsesi ja olet innokas tutustumaan energia-alaan, niin tee hakemus heti. Kerro meille itsestäsi ja miksi koet olevasi tähän tehtävään juuri oikea henkilö? Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876, parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tee hakemus