Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 11.8.2019

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:
Toimistotyöaika
Sijainti:
Lahti

Työn kuvaus

Cimson Yrityspalvelut Oy on Jyväskylässä ja Lahdessa toimiva omistajayrittäjävetoinen kasvuhakuinen tilitoimisto. Toiminta-alueemme on koko Suomi ja olemme osa Cimson -konsernia. Taloushallintoliiton jäsentoimistona tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa ajanmukaisilla toimintatavoilla ja palvelukonsepteilla. Toiminnassamme keskeistä on asiakaslähtöisyys, toimitusvarmuus ja kaikkia osapuolia hyödyttävä palvelu. Pyrimme olemaan rohkaiseva työyhteisö, jossa työntekeminen on mielekästä. Lue lisää yrityksestä https://cimsonyrityspalvelut.fi/.

Ketä haetaan

Cimson Yrityspalvelut Oy hakee kirjanpitäjää täydentämään Lahden toimipisteen asiakaspalvelutiimiä.

Edellytykset

Etsimme tilinpäätös- ja palkanlaskentataitoista kirjanpitäjää tilitoimiston asiakaspalvelu- ja asiantuntijatyöhön. Hakijalta odotetaan alalle sopivaa kaupallista koulutusta, kokemusta taloushallinnon tehtävistä tilitoimistossa tai vastaavassa ympäristössä, yhteistyö- ja tiimityötaitoja, valmiutta hoitaa taloushallinnon prosesseja sekä sähköisessä / paperittomassa ympäristössä että perinteisillä paperikirjanpidon menetelmillä. Arvostamme Nova- ja Procountor-ohjelmistojen osaamista.

 

Näin haet tehtävää

Tarvittaessa lisätietoja antaa Mika Suomalainen, puh. 0400 640 859. Tavoitettavissa 15.7.-19.7. ja 6.-9.8. Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera viimeistään 11.8.2019.

 

 

 

Tee hakemus