Avoimet työpaikat

Myyntihenkilö, B2B

Hakuaika päättyy 31.7.2020

Toimiala:
Informaatio ja viestintä (Media, kustannus, televiestintä, ohjelmistot, tietojenkäsittely, palvelimet, tietokoneasennus)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Osa- kokopäivätyö
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Viihdytkö B2B myynnin ja asiakkuuksien parissa sekä koetko kiinnostusta tieteellisiä tutkimuksia kohtaan?

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme nyt myyntihenkilöä pääkaupunkiseudulle. Asiakasyrityksemme on erikoistunut tieteellisen tutkimuksen hyödyntämiseen ja auttaa näin yrityksiä löytämään ja soveltamaan yrityksen tavoitteisiin kohdennettua tieteellistä tietoa.

Ketä haetaan

Haemme sinua, joka olet myyntihenkinen ja sinulla on businesslähtöinen ajattelutapa sekä vahvaa tahtoa saada aikaan näkyviä tuloksia. Tulet toimimaan B2B puolen myynnissä, joten odotamme, että lähestyt asiakasta luontevasti ja otat tilanteet rohkeasti haltuun. 

Oma-aloitteellisuus, joustavuus ja luotettavuus kuvastavat sinua. Pidät myös liikkuvasta työstä, koska työpäiväsi eivät ole työpöydän äärellä istumista. 

Mitä saat?

Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen, joten sinulta ei edellytetä aikaisempaa tutkimusalan tuntemusta. Toivomme toki sinulta aitoa innokkuutta ja mielenkiintoa toimia tieteellisen tiedon hyödyntämisen parissa, B2B myynnissä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työsuhteen tieteellisen tutkimuksen myynnin parissa ja yrityksen, jonka toimintaa ohjaa luotettavuus. Voit toimia B2B myynnissä joko kokoaikaisesti tai haluttaessasi myös joustavasti osa-aikaisesti, esimerkiksi muun myyntityön ohella. Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen ja työn aloitus on heti tai sopimuksen mukaisesti. Palkkaus muodostuu provisiopalkasta.

Edellytykset

Työssä menestyminen edellyttää:

  • B2B – myyntikokemusta
  • AMK, yliopisto tai muut vastaavat opinnot
  • oman auton käyttömahdollisuutta (B - ajokortti)
  • olet aidosti myynti- ja asiakaspalveluhenkinen
  • sujuvaa suomenkieltä, muut kielitaidot katsotaan eduksesi

Näin haet tehtävää

Mikäli tunnistit itsesi ja olet innokas tarttumaan haasteeseen sekä liittymään mukaan tieteellisen tutkimuksen myynnin pariin, niin tee hakemus jo tänään. Kerro meille itsestäsi ja siitä, että miksi juuri sinä koet olevasi tähän tehtävään oikea henkilö? Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoja voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 14-15 välisenä aikana. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tee hakemus