Avoimet työpaikat

Kirjanpitäjä

Hakuaika päättyy 29.3.2020

Toimiala:
Yksityinen hallinto- ja toimistotyö, kirjanpito
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Porvoo

Työn kuvaus

Asiakasyrityksemme vahvistaa organisaatiotaan ja haemme pikaisesti taloushallinnon osaajaa kirjanpitotehtäviin!

Asiakasyrityksemme on pitkään alalla toiminut auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa henkilökohtaista taloushallinnon palveluita kaikenkokoisille yrityksille.  

Ketä haetaan

Tulet luonnollisesti vastaamaan asiakasyritysten kirjanpidosta, tiilinpäätöksistä ja veroasioista. Odotamme sinulla olevan muutaman vuoden tilitoimistokokemusta ja osaamista sähköisistä taloushallinnon järjestelmistä. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava, sekä sinussa korostuu tarkkuus ja huolellisuus.

Mitä saat?

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen pitkään toimineessa auktorisoidussa tilitoimistossa, joka tarjoaa sinulle koulutusmyönteisen ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Edellytykset

Edellytämme sinulla olevan

  • soveltuvaa koulutusta  
  • kokemusta tilipäätösten tekemisestä
  • niin paperisen kun sähköisten taloushallinnon tuntemusta
  • erityistä tarkkuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä

 

Eduksesi on Maestro- ja Procountor järjestelmien tuntemus sekä kokemus palkanlaskennasta.

Voit olla kokenut ja vahva taloushallinnon ammattilainen tai alalle valmistunut innokas oppia. Kaikkein tärkein on kiinnostuksesi alaa kohtaan ja halusi kehityttyä. Yritys on valmis tarjoamaan sinulle myös koulutuksen esim. KLT – tutkinnon.

Näin haet tehtävää

Oletko sinä etsimämme tilipäätöstaitoinen kirjanpitäjämme? Kerro meille itsestäsi ja taloushallinnon osaamisestasi. Jätä meille hakemus pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja liitäthän mukaan CV:si. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta!  Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta mona.sandstrom@cimson.fi tai puhelimitse 040 5749876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15.

Tee hakemus