Avoimet työpaikat

Uravalmentaja

Hakuaika päättyy 30.11.2020

Toimiala:
Koulutus, opetus, neuvonta, ohjaus
Työn kesto:
Määräaikainen, mahdollisuus jatkoon
Työaika:
Osa- kokopäivätyö
Sijainti:
Helsinki

Työn kuvaus

Cimson Koulutuspalvelut Oy on valtakunnallinen, kuuden alueellisen toimiston kautta toimiva koulutusalan yritys, joka on erikoistunut urasuunnittelun, yrittäjyyden ja ammatillisen kuntoutuksen alueisiin. Haemme nyt Uudenmaan alueelle uravalmentajaa työnhakija-asiakkaiden ohjauspalveluun.

Uravalmentajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden valmentaminen työnhakuun, urasuunnitteluun ja ammatinvalintaan liittyvissä asioissa. Tehtäviin kuuluu myös asiakkaan konkreettinen työhön ja koulutukseen ohjaus sekä yhteydenpito paikalliseen elinkeinoelämään. Uravalmentaja seuraa muuttuvaa työelämää, tuntee laajasti ammatteja ja osaa ohjata paikkaansa hakevan ihmisen oikealle polulle: töihin, opiskelemaan tai osuvan ammatillisen tuen piiriin. 

Ketä haetaan

Työssä tarvitset hyviä sosiaalisia taitoja, verkostoitumiskykyä ja erityisesti ratkaisukeskeisyyttä. Erittäin hyödyllistä on kokemus nuorten, alle 30-vuotiaiden, ohjaamisesta. Hyödyllistä on myös kokemus uraratkaisujen hakemisesta osatyökykyisille ja/tai maahanmuuttajille. Työn onnistunut hoitaminen edellyttää halua auttaa ihmisiä työllistymiseen liittyvissä kysymyksissä, tietotekniikan perusvalmiuksien hyvää hallintaa sekä määrätietoista ja tavoitteellista työskentelyotetta. Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus ovat eduksi tehtävien suorittamisessa, sillä palvelu viedään helposti saataville asiakkaan lähelle.

Edellytykset

Työssä tarvitaan vähintään AMK-tasoinen koulutus, ensisijaisesti suositeltava tutkinto on sosionomi (AMK).  Lisäksi eduksi ovat työvalmentajan erikoisammattitutkinto tai sitä vastaava kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinto, nuoriso-ja vapaa-ajanohjaajan perustutkinto sekä pedagoginen pätevyys.

Työkokemuksen osalta edellytyksenä on aiempi ohjauskokemus yksilöllisten valmennusten parista. Tällaisia valmennuspalveluja voivat olla työhönvalmennus tai muu henkilökohtainen palvelu, jossa haetaan ura- ja työllistymisratkaisuja.  Lisäksi kokemukseksi luetaan työnetsintä- tai rekrytointipalvelujen toteuttaminen. Arvostamme myös kokemusta muista opetus-, ohjaus- ja/tai valmennustehtävistä (kuten ryhmämuotoiset työnhaku- ja uravalmennukset, työnohjaus tai vastaavat palvelut).

Näin haet tehtävää

Toimita hakemus 30.11.2020 mennessä. Tehtävään voidaan valita jo ennen hakuajan päättymistä. Tiedusteluja ei tällä hetkellä oteta vastaan. Lisätietoja toiminnastamme www.cimsonkoulutuspalvelut.fi

Tee hakemus