Avoimet työpaikat

Myyjä / kotisuunnittelija, tekstiili- ja sisustusala

Hakuaika päättyy 27.10.2019

Toimiala:
Kaupallinen ala (tukku- ja vähittäiskauppa)
Työn kesto:
Vakituinen
Työaika:
Kokoaikainen
Sijainti:
Porvoo

Työn kuvaus

Onko sinua kutsuttu aurinkoiseksi asiakaspalvelijaksi? Onko sinulla visuaalista silmää ja luontaista lahjakkuutta tekstiilien ja sisustusratkaisujen pariin? 

Haemme kankaiden vähittäismyyntiin ja maahantuontiin keskittyneelle asiakasyrityksellemme asiakaspalveluhenkistä huippumyyjää / kotisuunnittelijaa. Asiakasyrityksemme on markkinajohtaja verho-, sisustus- ja vaatetuskankaiden myynnissä.

Ketä haetaan

Olet juuri oikea henkilö tähän tehtävään, jos haluat intohimoisesti luoda asiakkaille upeita ostoelämyksiä kodintekstiilien ja kankaiden parissa. Aktiivisen myymälätyöskentelyn lisäksi sinulla on innokkuutta osallistua asiakkaiden kotona tapahtuvaan sisustussuunnitteluun. Osaat kuunnella asiakasta ja tunnistat tämän tarpeet sekä koet vahvaa tahtoa auttaa ja palvella.

Edellytykset

Edellytämme sinulta tekstiili – ja sisustusalan vahvaa osaamista. Tarjoat asiantuntevasti asiakkaille ratkaisuja kankaiden ja materiaalien valitsemisessa, huomioiden värien ja materiaalien toimivuuden valaistuksen kanssa. Osaat hahmottaa pieniä ja isompiakin kokonaisuuksia. Haluat ottaa vastuuta sekä sitoutua työtehtäviisi. Olet omatoiminen ja tartut asioihin heti. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja tulet erinomaisesti toimeen työkavereiden kanssa sekä sinusta on luontevaa vierailla asiakkaiden kotona.

Tulet työskentelemään asiakkaiden kotona tapahtuvassa suunnittelussa Porvoo – Kotka alueilla ja Porvoon myymälässä. Odotamme sinulla olevan oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä tekstiilien, kankaiden ja sisustussuunnittelun maailmassa.

Näin haet tehtävää

Jos koet olevasi etsimämme huipputyyppi, joka aidosti nauttii asiakkaiden kanssa tapahtuvasta suunnittelusta, niin tee hakemus. Kerro meille mikä tekee juuri sinusta aina yhtä hymyilevän tekstiili- ja sisutusalan ammattilaisen. Mainitse hakemuksessasi myös kielitaidoistasi. Jäämme innolla odottamaan, että kuulemme sinusta! Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Lisätietoa voit haluttaessasi kysyä rekrytointikonsultiltamme Monalta puh 040 574 9876. Parhaiten tavoitettavissa ma – to klo 14 -15 välisenä aikana. 

Tee hakemus